Tehnica „Agromaşina” S.A: pentru o transportare confortabilă şi grijulie a fructelor! (FOTO)

Home/Știri/Tehnica „Agromaşina” S.A: pentru o transportare confortabilă şi grijulie a fructelor! (FOTO)

Tehnica „Agromaşina” S.A: pentru o transportare confortabilă şi grijulie a fructelor! (FOTO)

Cele mai delicioase fructe, care sînt crescute în Moldova, pentru consumatorii noștri și cei din străinătate, trebuie să fie culese şi depozitate foarte atent, fiind transportate în condiţii confortabile, care ar asigura o integritate sporită a fructelor.

Anume astfel de echipament pentru recoltarea și transportul fructelor în cele mai confortabile condiții este asamblat de „Agromașina” S.A. – pionierul industriei constructoare de mașini din Moldova, specializat în producția de mașini și echipamente agricole pentru activităţi în grădini, pe podgorii și în cîmpuri.Timp de mulți ani, această companie, parte a „DAAC-Hermes Group„, produce o gamă largă de produse de calitate, care sînt mai ieftine, dar nu şi inferioare producţiei similare din străinătate.Aşadar, pentru transportul fructelor, asigurînd un grad înalt de integritate a producţiei transportate, „Agromașina” S.A. a elaborat și implementează cu succes pe piață agregate pentru încărcarea și transportul fructelor și legumelor în containerele VUK-3.

Agregatul VUK-3 este executat în trei variante şi are o capacitate de 9 containere:Unitatea VUK-3-00 este proiectată pentru vibrocompactarea fructelor în containere direct pe platforme, pentru a reduce deteriorarea lor în timpul transportării și pentru a utiliza mai bine capacitatea containerului, pentru a încărca containerele pe platformă în livadă, pentru a le transporta și descărca într-un depozit.

VUK-3-01, echipat cu încărcătoare, este destinat încărcării fructelor, roșiilor și altor legume ambalate de pe cîmp, cu transportarea lor dintre rîndurile de livezi, cîmpuri și alte terenuri agricole și transportare în interiorul gospodăriei pînă la locurile de descărcare, depozitare sau prelucrare.

VUK-3-02 nu este echipat cu un încărcător și este destinat transportării fructelor, roșiilor și altor legume ambalate dintre rîndurile de livezi, cîmpuri, transportării și descărcării de containere sau ambalaje goale.

VUK-3-02M este executat într-o versiune prescurtată a agregatului, fiind conceput pentru 4 containereDe mare ajutor va fi pentru agricultori un alt produs al „Agromașina S.A.” – o platformă de grădină tractabilă PPS-3.5, destinată colectării de fructe, legării, tăierii și altor lucrări în livezi de pomi fructiferi de pînă la 3,5 metri înălțime. Utilizarea platformei vă permite creşterea calităţii recoltării și a productivității, reducînd astfel costurile materiale.Tot ea mai poate fi folosită în toate zonele de agricultură, horticultură, viticultură pe şes şi pante cu un unghi de pînă la 10 grade, cu excepția zonelor montane. Platforma poate fi agregată cu tractoare de clasa 0.9-1.4, cu HT.S

Aceste și multe alte tipuri de echipamente produse de compania „Agromașina” S.A. continuă să satisfacă nevoile fermierilor moldoveni și să-i bucure cu echipamente agricole de înaltă calitate, la un preț accesibil.

2018-12-27T18:17:17+00:00 27 dec., 2018|Categorii: Știri|