Viorica-Cosmetic a lansat oficial parfumul ” SYMPHONIE. Partea III”

Home/Știri/Viorica-Cosmetic a lansat oficial parfumul ” SYMPHONIE. Partea III”

Viorica-Cosmetic a lansat oficial parfumul ” SYMPHONIE. Partea III”

Cel mai mare producător de cosmetice din Republica Moldova, ”Viorica-Cosmetic”, a lansat o aromă caldă și unică  denumită ”SYMPHONIE. Partea III”, imaginea căreia este Rodica Rusu, una din cele mai cunoscute și urmărite bloggerițe din țara noastră.

Parfumul dat este unul potrivit pentru o femeie dinamică. Sunetul parfumului este inspirat de imaginea unei domnișoare senzuale, romantice, dar și seducătoare, care trăiește în ritmul orașului modern. Aura magică învăluie, atrage și cheamă după sine. Notele de vîrf ale compoziției sînt descoperite în motivele de lamaie siciliană, rodii și bergamot calabrian. Notele de inimă răsună domol, dar elegant a iasomie și bujor.

Potrivit Dianei Munteanu,  marketing manager ”Viorica-Cosmetic”, lansarea noii game de parfum reprezintă de fapt o frumoasă încununare a anului 2018. ”Astăzi lansăm gama  ”SYMPHONIE”, patru parfumuri, patru arome, avem și patru femei frumoase care reprezintă această gamă. Astăzi am început cu Rodica Rusu, iar acest parfum o reprezintă sută la sută pentru că este un parfum care se potrivește a fi purtat și iarna și vara, și dimineața și seara”, a spus Diana Munteanu.

https://youtu.be/a1DJlpH2LGI

Timp de 18 luni, o echipă întreagă de profesioniști au lucrat pentru ca să bucure femeile din țara noastră cu patru arome unice și foarte rezistente. Potrivit Dianei Munteanu, gama de parfum ”SYMPHONIE ” este inspirată din cunoscuta fotografie al celei mai frumoase femei din secolul XX, Marilyn Monroe, care a fost realizată de renumitul fotograf Andy Warhol.

Rodica Rusu spune că a acceptat cu ușurință să fie imaginea parfumul ”SYMPHONIE. Partea III”, iar asta pentru că este o consumatoare fidelă a cosmeticilor produse de ”Viorica-Cosmetic”. ”A fost o mare onoare pentru mine atunci cînd mi-au propus cei de la ”Viorica-Cosmetic” să fiu imaginea parfumului, mai ales că în jurul acestui parfum este o poveste atît de frumoasă cu o semnificație deosebită. Eu mereu am susținut brand-urile autohtone , iar propunerea de a fi imaginea acestui parfum am acceptat-o din prin iar asta pentru că sînt și o clientă fiedelă a acestui brand”, a spus Rodica Rusu.

La finalul prezentării a avut loc și o tombolă, iar o femeie a cîștigat un parfum.

De menționat că fiecare aromă din ”SYMPHONIE”, este reprezentată de o femeie puternică, formator de opinie și trend în țara noastră. Este vorba de jurnalistele Lili Lozan și Lilu, de interpreta Natalia Gordienko și dar și de bloggerița Rodica Rusu Colecția compusă din 4 arome  create de ”Viorica-Cosmetic” dau tonalitatea și schimbă dispoziția, reflectă stări și dăruiesc emoții. Toate aromele din această colecție sînt complementare și se autosuplinesc. Ele pot răsuna și de sine stătător, dar mixate împreună într-un tandem muzical unic.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și părului.  Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei .

2018-12-17T15:51:18+00:00 17 dec., 2018|Categorii: Știri|