“DAAC System Integrator” S.R.L.

Home/IT Business/“DAAC System Integrator” S.R.L.
“DAAC System Integrator” S.R.L. 2022-03-25T18:07:17+00:00

Project Description

DAAC System Integrator care face parte din holdingul DAAC, a fost bază pentru crearea grupului internațional de companii IT DAAC digital. Astăzi, compania creează și implementează soluții inovatoare pentru suportul digital al dezvoltării informaționale a societății, statului și afacerilor. Oficiile companiilor DAAC digital se află la Chișinău (Moldova), Tașkent (Uzbekistan) și București (România).

Potențialul DAAC digital ne permite să implementăm soluții tehnologic complexe la scară largă pentru diverse sectoare ale economiei.

Portofoliul de produse include servicii de consultanță, dezvoltare software, inginerie și securitate informațională, precum și platforme hardware și software proprii și peste 50 de furnizori internaționali.

Procesele de afaceri ale DAAC digital sunt certificate în conformitate cu standardele ISO 9001:2015 și ISO 27001:2013, deservirea se realizează conform standardelor ITIL/ITSM, iar managementul proiectelor se efectuează conform standardului PMBOK.

Procesul de dezvoltare a software-ului a fost auditat pentru conformitatea cu standardele pieței germane, certificatul TRACE atestă nivelul înalt de etică profesională și integritate corporativă. Specialiștii DAAC digital au primit peste 700 de certificate în cadrul programelor IT globale ale partenerilor noștri. www.integrator.md/md/partnyoryi/.

0
Înființarea companiei
0
Numărul personalului productiv
0 м2
Suprafață de producție