GEELY

GEELY 2022-12-27T12:13:25+00:00

Project Description

La Chișinău a fost deschis primul centru auto GEELY. Acesta este situat pe adresa: mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor, 14.
La deschiderea oficială a centrului auto GEELY a participat Igor Șcerbinschi, prim-vicepreședinte DAAC-Hermes S.A., precum și domnul Zhang Shouhe, director general al companiei -fiice GEELY Automobile International Corporation în Europa de Est.

Proprietarii de mașini GEELY au recunoscut, că au ales acest brand reieșind din raportul excelent preț-calitate, designul frumos, ergonomia mașinii, prezența numeroaselor funcții uimitoare, inclusiv a sistemului foarte convenabil de parcare automată, interiorul și portbagajul spațios, consumul redus de combustibil.

Clienții noștri au posibilitatea să aleagă din gama de modele a celei mai mari companii private de tehnologie auto din China, care investește activ în cercetare și dezvoltare. La fel, ei vor putea achiziționa haine de brand și accesorii de calitate.
Centrul specializat de deservire tehnică este gata să acorde asistența oportună la prima cerere a clientului. În zona de așteptare, pentru clienții salonului și a CDT – cafea și Wi-Fi.

0an
Înființarea companiei
0persoane
Numărul personalului productiv
0 м2
Suprafață de producție