DAAC Hermes continuă să ofere sprijin gimnaziului internat nr. 3

Home/Evenimente, Știri/DAAC Hermes continuă să ofere sprijin gimnaziului internat nr. 3

DAAC Hermes continuă să ofere sprijin gimnaziului internat nr. 3

Compania DAAC System Integrator care face parte din Holdingul DAAC Hermes, continuă să ofere asistență caritabilă gimnaziului internat nr. 3 din municipiul Chișinău și în ajunul sărbătorilor de Anul Nou a transmis discipolilor acestei instituții cadouri sub formă de încălțăminte de iarnă, relatează Noi.md.

Potrivit directorului general al DAAC System Integrator Sergiu Gincu, tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă Compania vizitează gimnaziul internat nr. 3 patronat din municipiul Chișinău, organizînd evenimente speciale pentru copii și oferindu-le asistență variată

„Facem acest lucru de 13 ani, începînd din 2007. În această perioadă, am ajutat cum am putut și cu ce am putut – de la procurarea hainelor și alte lucruri necesare copiilor pînă la renovarea clădirii în sine și dotarea acesteia cu mobilier. În general, de-a lungul anilor am oferit gimnaziului – internat nr. 3 asistență în valoare de aproximativ 4 milioane de lei. În ciuda COVID-19 și a tuturor problemelor din 2020, am decis să nu oprim acest ajutor. Credem că mai ales în perioadele dificile este necesar să căutăm oportunități pentru a ajuta pe cei care au nevoie, să oferim asistență copiilor lipsiți de familie și de condițiile normale de viață. Suntem convinși că alte companii și organizații acționează în același mod”, a spus Sergiu Gîncu.

Potrivit acestuia, în condițiile actuale de carantină, este mai dificil să organizezi un eveniment, și reprezentanții Companiei nu vor putea felicita și transmite personal cadourile copiilor, dar speră să se poată întîlni cu ei anul viitor, cînd apare o astfel de oportunitate după ce situația epidemiologică din țară se va îmbunătăți.

În anul curent DAAC System Integrator a donat copiilor din gimnaziul internat nr. 3 patronat cadouri sub formă de încălțăminte de iarnă.

Nikolae Nicov, director adjunct pentru educație al gimnaziului internat nr. 3, a declarat că instituția este foarte mulțumită că reprezentanții Companiei patronală continuă să ofere asistență discipolilor lor, lipsiți de confortul casei și de familie. El a menționat că acum, după ce s-au lăsat frigurile de iarnă și înghețurile, copiii aveau nevoie urgentă de încălțăminte de iarnă și, prin urmare, organizației patronale i s-a sugerat ce este mai bine să se ofere copiilor în dar.

Directorul gimnaziului internat nr. 3 Ana Sîrbu a menționat că în instituție învață 111 copii, totodată 38 de copii se află constant la internat, iar restul copiilor vin din familii defavorizate și problematice.

Ea a mulțumit din suflet reprezentanților Companiei DAAC System Integrator și Holdingului DAAC Hermes pentru că au reușit încă o dată să aducă bucurie și zîmbete pe fețele discipolilor lor, ceea ce este deosebit de important în actuala perioadă dificilă a pandemiei și în ajunul sărbătorilor de iarnă. „Întotdeauna vă așteptăm cu bucurie și sperăm să continuăm cooperarea noastră frumoasă în viitor”, a spus Ana Sîrbu.
2022-02-17T18:22:30+00:00 18 dec., 2020|Categorii: Evenimente, Știri|