Polestar prezintă primul său model Polestar 1 cu 600 c.p.

Home/Știri/Polestar prezintă primul său model Polestar 1 cu 600 c.p.

Polestar prezintă primul său model Polestar 1 cu 600 c.p.

Polestar, brandul automobilelor sportive Volvo Car Group, anunță că pe viitor va exista ca brand de sine stătător al electromobilelor sportive. Polestar  a confirmat planurile de a produce primele trei modele, existența capacităților de producere noi, create expres în China, dar și promovarea pe piață a produselor adresate clienților, care vor stabili un nou nivel în industria automobilelor sportive.

Concomitent,  Polestar a prezentat primul său model   —   Polestar 1 de 600 c.p., care va coborî de pe conveier în a. 2019 . Propria bază tehnică, sporirea eficienței producerii în carul colaborării cu  Volvo Car Group îi permit lui  Polestar să forțeze procesele de proiectare, elaborare și confecționare a automobilelor   — pionierii pieței pentru un asemenea ciclu au nevoie de mult mai mult timp.

«Polestar 1 va fi primul, care se va lăuda cu  noul logo pe capotă, — spune directorul general   Polestar, Tomas Ingenlat.  — Un Grand Turismo minunat,  înfățișarea căruia ascunde  tehnologii uimitoare, — un start perfect pentru un nou brand. Din punctul nostru de vedere,  pe viitor toate mașinile vor fi echipate cu  motoare electrice   — Polestar trebuie să devină  un brand de sine stătător al electromobilelor sportive ».

Polestar 1 dă tonul tuturor viitoarelor modele ale brandului.  Polestar 1 — un cupeu grand turismo  cu două uși,  formula de locuri   2+2 , motor hibrid   Electric Performance Hybrid, în esență – un electromobil cu susținerea motorului cu ardere internă.  Doar cu energie electrică,  el poate parcurge  150 km — mai mult ce orice alt hibrid de pe piață. Cu 600 c.p. și un cuplu motor de 1000 Нм,  Polestar 1 lesne intră pe segmentul automobilelor sportive.

Polestar 1 se bazează pe arhitectura platformei scalabile  (SPA) Volvo, însă cca  50% este un automobil total nou, elaborat de inginerii  Polestar. Caracteristicile dinamice și de conducere mai bune sunt  rezultatul implementării ului șir de tehnologii avansate, care au un singur scop   — obținerea în final a unui automobil pentru șofer.  Polestar 1 este prima, în lume,  mașină echipată cu tehnologia total nouă  a suspensiei electronice controlate în permanență   Öhlins (CESi). Caroseria de carbon a permis reducerea masei automobilului,  cu  45% a sporit rigiditatea lui torsională, a fost coborît și centrul de greutate al întregii construcții.   Polestar 1 are în spate un dublu drive electric, care permite  controlul asupra cuplului motor. În rezultat, fiecărei roți i se transmite  accelerarea necesară, și astfel este menținută aderența  maximă cu drumul și automobilul se comportă excelent la curbe.

Polestar 1 va fi asamblat conform ultimului cuvînt al tehnicii la Centrul de producere   Polestar din Chengdu, China. Centrul se edifică expres în acest scop, construcția se fa finaliza las mijlocul  a. 2018.

Pe viitor Polestar va devia de la schema tradițională de proprietate asupra automobilelor. 100% din mașinile brandului vor fi comandate on-line și oferite conform principiului abonării de 2-3 ani.  Lipsa depozitului, principiul de abonare  ”totul este inclus” vor fi completate de servicii ca livrarea mărfurilor la mașină și  posibilitatea de a schimba automobilul în limitele gamei de modele Volvo și Polestar, — totul e inclus în plata lunară.

Abonarea cu tarif fix  presupune, că deținerea unui Polestar va fi maxim  simplă și plăcută.  Tehnologia  de acces în automobil prin intermediul telefonului mobil   (Phone-As-Key) va permite transmiterea cheii virtuale  unor terțe persoane și accesarea unui șir de servicii -concierge.  Grija principală a șoferului de acum încolo va fi doar satisfacția șofatului.

Toate modelele ulterioare Polestar vor fi echipate cu motoare electrice în totalitate. Producerea   Polestar 2 va începe spre finele a. 2019   — pentru Volvo Car Group va fi primul electromobil cu surse de alimentare de la baterie. Polestar 2 va avea dimensiuni medii și un volum de producere mai mare ca în cazul Polestar 1; sarcina lui este să concureze cu    Tesla Model 3. Gama inițială a automobilelor   Polestar va finaliza cu crossoverul electric Polestar 3, care va fi întruchiparea  maxim strălucită și tehnologică a electromobilelor dinamice moderne.

Alegerea configurației  și comandarea on-line a automobilului  va fi posibilă prin aplicație sau pe site-ul   Polestar.  Și deoarece  Polestar recunoaște, că pentru cumpărător este important contactul nemijlocit cu brandul, cu timpul rețeaua centrelor  Polestar Space se va extinde în toată lumea. Centrele   Polestar Space vor deveni structuri de sine stătătoare, ce nu vor fi incluse în sistemul existent de saloane  Volvo.

Primirea comenzilor pentru Polestar 1 începe la17 octombrie, 2017 .

2017-10-20T16:58:41+00:00 20 oct., 2017|Categorii: Știri|