Volvo EX30 aduce eleganță și sustenabilitate în cadrul evenimentului Moldovan Brands Runway SS24

Home/Evenimente, Știri/Volvo EX30 aduce eleganță și sustenabilitate în cadrul evenimentului Moldovan Brands Runway SS24

Volvo EX30 aduce eleganță și sustenabilitate în cadrul evenimentului Moldovan Brands Runway SS24

Moldovan Brands Runway a fost un eveniment captivant, dedicat celebrării creativității și eleganței în moda moldovenească și internațională. În cadrul acestui eveniment plin de stil, Volvo a fost onorat să-și prezinte cel mai nou model electric, EX30, aducând o notă de eleganță și rafinament în universul modei.

Volvo

Evenimentul Moldovan Brands Runway SS24 nu este doar despre modă, ci și despre explorarea conexiunii dintre artă, tehnologie și natură. Prin prezentarea EX30 și participarea la acest eveniment, Volvo subliniază importanța unei abordări sustenabile în toate aspectele vieții moderne.

Volvo

Cu o estetică sofisticată și o performanță remarcabilă, EX30 se remarcă prin faptul că are cea mai mică amprentă de CO2 dintre toate modelele Volvo, evidențiind angajamentul producătorului față de protecția mediului înconjurător. De asemenea, acesta oferă o autonomie extinsă și beneficiază de cele mai avansate tehnologii de siguranță și asistență pentru șofer.

Volvo

EX30 se distinge prin caracteristicile sale avansate de siguranță și tehnologie, inclusiv sistemele de asistență pentru șofer și integrarea Google, făcând experiența de conducere mai sigură și mai convenabilă. De asemenea, modelul utilizează materiale regenerabile și reciclate, subliniind angajamentul Volvo față de un viitor sustenabil.

„Participarea noastră la Moldovan Brands Runway SS24 a fost o oportunitate minunată de a evidenția nu doar eleganța și performanța modelului EX30, ci și angajamentul nostru ferm față de sustenabilitate și inovație”, a declarat representantul Volvo Cars Moldova.

Volvo

Pentru mai multe informații despre Volvo EX30 și angajamentul nostru față de sustenabilitate, vă rugăm să vizitați pagina oficială Volvo: https://www.volvocars.com/ro-md/

2024-04-10T11:37:59+00:00 10 apr., 2024|Categorii: Evenimente, Știri|