VIORICA-COSMETIC S.A.

VIORICA-COSMETIC S.A. 2017-08-30T19:25:25+00:00

Project Description

De mai bine de 28 de ani întreprinderea produce articole cosmetice şi de parfumerie, de calitate înaltă, utilizând componente naturale cu efect unic, precum o cer consumatorii. Strategia companiei este orientată spre respectarea corelației optime între PREȚ şi CALITATE, crearea unor condiţii optime de lucru pentru angajații întreprinderii, utilarea locurilor de muncă cu tot necesarul pentru buna funcționare a întreprinderii.

La moment, fabrica „Viorica-Cosmetic” este recunoscută atât în Moldova, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în Belorusia, Ucraina, Lituania, România, Senegal, Bulgaria, etc. În anul 2017 compania a deschis primul său magazin specializat peste hotarele țării în orașul Iași, România, astfel, continuând dezvoltarea propriei rețele de magazine specializate care la moment numără 22 puncte comerciale.

Grija pentru frumos şi respectul faţă de tradiţie, sănătate şi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, originalitatea şi atenţia faţă de cerinţele clienţilor săi, au făcut din „Viorica-Cosmetic” un producător apreciat de-a lungul timpului. Astăzi, portofoliul companiei este constituit din mai mult de 400 de produse cosmetice și de parfumerie. Materia primă naturală folosită în produsele „Viorica-Cosmetic” este cultivată în propriul parc ecologic- „VIOPARK”.

Originalitatea şi calitatea produselor este în fiecare an recunoscută la diferite concursuri, cît naționale atât și internaționale, astfel atestându-se de diferite diplome și premii printre care: Marca Comercială a Anului 2003-2016- Mercuriul de Aur, de asemenea, în acest an, întreprinderea a debutat la nominația „Export” pentru realizările în domeniul exportului, la fel primind premiul mare – Mercuriul de Aur. Este de menționat faptul că „Viorica-Cosmetic” are cel mai mare portofoliu de mărci înregistrate ceea ce denotă unicitatea fiecărui produs.

0год
Înființarea companiei
0 человек
Numărul personalului productiv