Zilele ușilor deschise Škoda la noua locație din or. Chișinău, str. Calea Iesilor 14

Home/Evenimente, Press, Știri/Zilele ușilor deschise Škoda la noua locație din or. Chișinău, str. Calea Iesilor 14

Zilele ușilor deschise Škoda la noua locație din or. Chișinău, str. Calea Iesilor 14

Škoda Moldova și DAAC Hermes sunt încântați să vă anunțe că, în perioada 16-18 Noiembrie, vă invită cu căldură să participați la Ziua Ușilor Deschise în noul nostru showroom Škoda din Chișinău, situat pe strada Calea Ieșilor nr. 14. Această ocazie specială este momentul perfect pentru a vă familiariza cu cele mai noi și atractive modele Škoda și de a profita de campania noastră „Oferta de Sezon”.
Data și Ora Evenimentului: 16-18 Noiembrie 2023, între orele 10:00 și 16:00.

Ce puteți aștepta la Ziua Ușilor Deschise Škoda:

Modelele de succes Škoda. Experimentați inovația și tehnologia avansată din gama noastră de modele Škoda. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini compacte – Scala sau Kamiq, a unui SUV – Karoq si Kodiaq sau a unei mașini elegante – Octavia sau Superb, vă asigurăm că veți găsi aici un model care să vă satisfacă toate nevoile. Vă puteți înregistra pentru un Test Drive gratuit pe orice model doriți.

Oferta de Sezon. Toate automobilele din showroom participă la campania „Oferta de Sezon”, astfel că veți putea beneficia de prețuri și condiții speciale pentru achiziția unui vehicul Škoda. Este momentul ideal pentru a transforma visul dumneavoastră de a deveni proprietarul unei mașini Škoda în realitate.

Skoda

Degustare de cafea și fursecuri. Vă invităm să vă relaxați în timp ce vă savurați o ceașcă de cafea gustoasă și fursecuri delicioase. Echipa noastră prietenoasă va fi prezentă pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră și a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în ceea ce privește mașina perfectă.

Nu ratați această oportunitate de a explora universul Škoda și de a face o investiție în viitorul dumneavoastră pe patru roți. Prin prezența dumneavoastră, veți contribui la transformarea acestui eveniment într-un succes, și suntem nerăbdători să vă întâlnim și să împărtășim pasiunea noastră pentru mașinile Škoda.

Vă așteptăm cu mare drag și cu cea mai bună cafea în noul showroom Škoda din Chișinău în perioada 16-18 Noiembrie 2023.

Vă promitem o experiență memorabilă!

Echipa ŠKODA Chișinău

2023-11-14T14:12:48+00:00 14 nov., 2023|Categorii: Evenimente, Press, Știri|