Deschiderea noului showroom Škoda

Home/Evenimente, Press, Știri/Deschiderea noului showroom Škoda

Deschiderea noului showroom Škoda

DAAC Hermes importator si dealer oficial al automobilelor Škoda in Moldova inaugurează al doilea și cel mai digitalizat showroom al mărcii Cehe in Chisinau. Marca Škoda este prima din portofoliul companiei DAAC Hermes care are două showroom-uri dedicate unei mărci. Showroomul aduce noile standardelor mărcii dar și cea mai proaspătă identitate corporativă Škoda. Noile culori, Emerald Green și Electric Green, dar și  noul logou sunt prezente pe fațada proaspătului showroom deschis.

Istoria de succes Škoda in Moldova.

Istoria mărcii Škoda in Moldova incepe in anul 1997 cand a fost deschis primul showroom in Chisinau, aceasta a fost si prima marcă din portofoliul companiei DAAC Hermes. Succesul Škoda in Moldova numără mai mult de 14.000 de automobile noi vândute dea lungul anilor. Marca se află in topul vânzărilor de mai bine de 26 de ani, iar în 2022 a vândut mai bine de 1000 de automobile într-un an calendaristic. Cele mai populare modele ale mărcii în Moldova sunt: bestsellerul Octavia, nava amiral Superb, SUV de talie mare Kodiaq și crossoverul compact Karoq.

Skoda showroom

Škoda dublează beneficiile!

Două showroomuri înseamnă de două ori mai multă grijă față de clienții noștri. În perioada 2021-2023 vânzările pe piața de automobile noi , dar și cu parcurs au crescut cu un ritm mai rapid decât prognozele initiale. Creșterea vânzărilor însemnă că tot mai multă lume intră în showroom-urile noastre. Deservirea calitativă și profesionistă a clientilor este unul din pilonii de bază a dezvoltării mărcii Škoda. Facem tot posibilul ca toți clienții actuali, dar și cei potențiali să fie deserviți la cel mai inalt nivel.

Skoda showroom

De două ori mai multe culori. Noile standarde ale mărcii dar și cea mai proaspătă identitate corporativă Škoda. Noile culori, Emerald Green și Electric Green, dar și  noul logou sunt prezente pe fațada proaspătului showroom deschis. Este același salon comod și primitor, doar că are o interpretare nouă. Suntem siguri că clienților noștri le va plăcea noul showroom și noua interpretare.

Amplasarea showroomului este prietenoasă arhitecturii urbane dar și una strategică, localizat pe una din arterele principale ale orasului Chisinau, str. Calea Iesilor 14. Cartierul Buiucani este unul din centrele cu cele mai rapide ritmuri de dezvoltare ale infrastructurii, agrement, fondului locativ etc. Este o investiție în viitorul orașului dar și a companiei noastre. De asemeni in preajma showroomului se află o stație de înregistrare a transportului, ceea ce va facilita înregistrarea mașinilor, dar și va economisi timp și bani clienților noștri.

Skoda showroom

De două ori mai multe atomobile la vitrină și spații de parcare. La cele 13 automobile care sunt în vitrina actualului salon se vor adăuga încă 10 automobile din noua amplasare. Noul showroom are o suprafață de  580 m2 și o zonă spectaculoasă de livrare a automobilelor. În partea stângă a showroomului se află parcarea pentru clienții Škoda, cu mai bine de 10 locuri, iar unul din locuri este dedicat special pentru persoane cu dezabilități sau mame cu copii, familii mari.

Capacitatea salonului va facilita în medie 25%-30% din totalul vânzărilor automobilelor Škoda pentru un an calendaristic. Ca și personal vor activa 3 manageri pe vânzări, un ajutor de manager, un hostes pentru întâmpinarea clienților, dar și alt personal administrativ pentru ca clienții noștri să se simtă bine.

Două stații de deservire tehnică. Mai multe automobile deservite și mai puțin timp petrecut la stația de deservire. Pentru anul 2024 este planificată și area pentru deservirea tehnică a automobilelor, aceasta va corespunde tuturor standardelor Škoda, dar și normelor pentru repararea mașinilor electrice sau hybride.

Skoda showroom

Cu un pas mai aproape de viitor. Digitalizarea.

La baza noului showroom stă digitalizarea continuă a industriei auto, unde din ce in ce mai mult contează serviciile online, de o calitate superioară. Noua locație va propune un configurator digital format din 4 ecrane mari, un serviciu de configurare a a utomobilului offline, iar pentru 2024 este preconizat un serviciu ”Key drop”, unde îți poți lăsa automobilul pentru deservire și lua înapoi cheile când îți este comod.

De asemeni în plan este intrarea pe piață a aplicației My Škoda. Aceasta va face mai ușoară viața clienților noștri, aceștea se vor putea înregistra la o deservire tehnică sau verifica detele despre kilometraj, benzină și dacă automobilul este închis cu ajutorul telefonului mobil. Toată informația despre automobilul lor va fi la deschiderea unei aplicații, simplu, rapid și digital.

Skoda Showroom

Sunteți bineveniți la noua locație. Vă aștetăm cu drag.

Adresa noului showroom – str. Calea Ieșilor, 14

2023-11-02T11:53:37+00:00 2 nov., 2023|Categorii: Evenimente, Press, Știri|