Revoluție audio în industria auto? Sistemele Flyme Sound Limitless Voice și Galaxy Flyme Auto

Home/Press, Știri/Revoluție audio în industria auto? Sistemele Flyme Sound Limitless Voice și Galaxy Flyme Auto

Revoluție audio în industria auto? Sistemele Flyme Sound Limitless Voice și Galaxy Flyme Auto

Acestea urmează să debuteze în Galaxy E5.

GEELY, împreună cu Meizu, intenționează să revoluționeze sistemul audio auto. La sfârșitul lunii mai, Meizu, controlată de GEELY, a prezentat sistemul de cabină inteligentă Galaxy Flyme Auto și sistemul audio Flyme Sound Limitless Voice cu inteligență artificială. Compania a declarat că acest eveniment va predefini standardele de divertisment în automobil. Toate aceste tehnologii vor fi integrate în noile modele GEELY Galaxy.

Galaxy Flyme Auto oferă diferite desktop-uri, gestionare pe tot ecranul, recunoaștere inteligentă a scenariilor și interacțiune vocală. În plus, Galaxy Flyme Auto asigură o conexiune automată între smartphone-ul utilizatorului și sistemul auto, permițând următoarele funcții: acces fără cheie, transfer de navigație și implementarea de aplicații cross-platform. Galaxy Flyme Auto este alimentat de cipul Dragon Eagle 1 de 7 nm de calitate auto dezvoltat de GEELY, care este de două ori mai rapid decât cipul Snapdragon 8155 de la Qualcomm.

Flyme Sound Limitless Voice este un sistem audio unic în industrie, cu 9.1.6 canale, bazat pe inteligență artificială. Acesta se va folosi pentru a îmbunătăți calitatea sonoră. Sistemul va include până la 27 de difuzoare cu o putere totală de ieșire de 2.000 de W. Dezvoltatorii raportează că Flyme Sound Limitless Voice este capabil să recreeze atmosfera acustică a diferitelor spații, de la studiouri de înregistrare la săli de concerte.

Sistemele Flyme Sound Limitless Voice și Galaxy Flyme Auto vor fi prezente în Galaxy E5 și în alte modele noi de automobile GEELY.

2024-06-06T13:32:24+00:00 6 iun., 2024|Categorii: Press, Știri|