Crossoverul GEELY Yinhe Starship a câștigat premiul Red Dot Award.

Home/Știri/Crossoverul GEELY Yinhe Starship a câștigat premiul Red Dot Award.

Crossoverul GEELY Yinhe Starship a câștigat premiul Red Dot Award.

Compania GEELY s-a dezvoltat rapid în ultimii ani în ceea ce privește inovația și tehnologia autoturismelor sale, neuitând însă de designul modern al caroseriei. Recent, compania a lansat crossoverul flagship Yinhe Starship, care a atras atenția fanilor mărcii, însă a fost onorat și cu prestigiosul premiu Red Dot Award: Design Concept 2024.

GEELY Yinhe Starship

În comentariile sale după primirea premiului, directorul companiei a declarat că numai designul original și soluțiile inovatoare pot fi un impuls pentru ca producătorii chinezi de autoturisme să devină lideri la nivel mondial. Astfel de soluții sunt exact cu ce se poate mândri Yinhe Starship, care a primit un design hibrid între un automobil modern și o navă maritimă.

Ușile crossoverului sunt capabile să se deschidă la un unghi de 90 de grade și în sus, oferind proprietarului posibilitatea de a accesa interiorul cabinei fără stâlpii din mijloc. Scaunele au primit suport IA și se pot ajusta independent la persoană. Automobilul a fost dotat cu sisteme avansate de navigație și de deplasare sigură a șoferului, cu un număr imens de asistenți și cu o implementare profundă a inteligenței artificiale.

GEELY Yinhe Starship

Automobilul inovator GEELY ar urma să înceapă producția de serie anul viitor, cel mai probabil modelul se va numi L9. Yinhe Starship se bazează pe platforma GEELY GEA.

GEELY Yinhe Starship

2024-06-10T12:47:15+00:00 10 iun., 2024|Categorii: Știri|