Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile la Buiucani

Home/Categorie/Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile la Buiucani

Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile la Buiucani

La început de iunie, Compania de cosmetice ”Viorica-Cosmetic” a deschis un nou magazin pentru clienții săi, de această dată în sectorul Buiucani al capitalei, pe strada Ion Creangă 74/1, informează Noi.md.

Aici, vizitatorii se pot bucura de o gamă largă de produse cosmetice de încaltă calitate, create din plante crescute în țara noastră.

”Sîntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou magazin în sectorul Buiucani al capitalei. Cu mare drag așteptăm toți clienții noștri fideli și consumatorii să afle ce avem noi aici nou, pentru că v-am pregătit multe reduceri frumoase”, a spus Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic. 

Aceasta a menționat că vizitatorii magazinului vor putea cumpăra nu doar produse de calitate, dar vor avea parte și de promoții lunare, cărți de discount oferite pentru orice cumpărătură mai mare de 150 de lei și o cremă cadou din seria ”Grapes” la fiecare cumpărătură mai mare de 50 de lei.

”Dat fiind faptul că sîntem în perioada de vară, venim cu o recomandare aparte pentru produsele din gama ”Viorica-Solar”, creme care vă vor ajuta să vă protejați de razele puternice ale soarelui”, a reamintit Diana Munteanu. 

Pe lîngă gamele deja recunoscute ale ”Viorica-Cosmetic”: Cosmeplant, Uleiuri de Moldova și Ingrediente mondiale, Compania propune clienților săi și produse din gama Premium precum produsele cosmetic din gama ”Grapes” și ”Spirulina” care conține extractul BioR – un component patentat și elaborat împreună cu Academia de Științe din Republica Moldova. 

”La fel, vă propunem să încercați și produsele din gamele de parfumuri – ”Symphonie” pentru femei și ”Etherium” pentru bărbați. Sîntem siguri că orine își va putea găsi aroma potrivită”, a mai adăugat Diana Munteanu. 

Magazinul nou al companiei ”Viorica-Cosmetic”, deschis în sectorul Buiucani al capitalei, se află pe strada Ion Creangă 74/1 și este deschis de luni pînă duminică în intervalul: 08:00 – 19:00.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului. 

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei.  

2019-06-17T12:07:57+00:00 17 iun., 2019|Categorii: Categorie|