De ziua lor, copii s-au transformat în adevărați cosmetologi la muzeul ”Viorica-Cosmetic”

Home/Categorie/De ziua lor, copii s-au transformat în adevărați cosmetologi la muzeul ”Viorica-Cosmetic”

De ziua lor, copii s-au transformat în adevărați cosmetologi la muzeul ”Viorica-Cosmetic”

De ziua lor, copiii din capitală au avut parte de experiențe frumoase la muzeul frumuseții ”Viorica-Cosmetic”, scrie Noi.md.

Picii s-au transformat pentru o zi în adevărați specialiști în cosmetologie și au putut învăța cum să creeze adevărate produse cosmetice. Mai mult decît atît, aceștea s-au ales cu cîte o diplomă și emoții pozitive, a spus Liliana Tatarciuc, șef secția PR și Reclamă al Viorica-Cosmetic.

”În cadrul mezeului frumuseții am decis să sărbătorim ziua copiilor. Astăzi cei mici au avut parte de master class-uri, face painting și au plecat acasă cu cîte o diplomă”, a punctat Liliana Tatarciuc.

Totodată aceasta a îndemnat clienții companiei să urmărească paginile de pe rețelele de socializare al companii, pentru că, pe viitor sînt pregătite și alte evenimente frumoase și interesante atît pentru cei mici, cît și pentru cei mari.

De menționat că ”Viorica-Cosmetic” este cel mai mare producător de cosmetice din Moldova, care pune la dispoziția clienților săi produse din ingrediente naturale. 

 

 

 

2019-06-17T12:02:37+00:00 17 iun., 2019|Categorii: Categorie|