Organizația Particulară de Pază „CHESTOR – Security” – cîștigătoarea Concursului Notorious Trademark Awards 2023

Home/Evenimente, Press, Știri/Organizația Particulară de Pază „CHESTOR – Security” – cîștigătoarea Concursului Notorious Trademark Awards 2023

Organizația Particulară de Pază „CHESTOR – Security” – cîștigătoarea Concursului Notorious Trademark Awards 2023

Organizația Particulară de Pază CHESTOR – Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute Notorious Trademark Awards 2023 la categoria „Servicii de pază și securitate”.

Ea a primit Trofeul Notorium, o diplomă de onoare și dreptul de a folosi logo-ul „Votat Marcă Recunoscută ” (cu inscripția TROFEU) pentru rezultatele obținute.

Ceremonia de premiere a avut loc pe 24 noiembrie la Madison Park.

După cum a remarcat șeful Serviciului monitorizare, analiză și pază tehnică al „CHESTOR – Security”, Alexandru Bulca, organizația Particulară de Pază este bine recunoscută de 9 ani.

Începînd cu 2014, ea furnizează în principal servicii de protecție fizică a obiectelor holdingului DAAC Hermes.

„Anul trecut s-a decis trecerea la sistemul de securitate integrat, adică combinarea celor mai noi realizări în domeniul tehnologiilor de securitate cu securitatea fizică. S-a luat decizia de a deschide un centru de monitorizare la baza companiei de securitate CHESTOR – Security, în care au fost investite multe resurse financiare, efort și gîndire creativă. Acest centru de monitorizare activează cu succes de la începutul acestei veri. Aici ajung toate informațiile obținute de la sistemele de supraveghere video instalate, inclusiv de la sistemele inteligente de monitorizare video, combinate cu posturile de securitate fizică. Acest lucru ne permite să creștem semnificativ siguranța serviciilor noastre, precum și să economisim semnificativ mijloacele financiare ale clienților noștri prin implementarea unui pachet de securitate extins, atît tehnic, cît și fizic. Acest lucru ne permite să utilizăm tehnologiile moderne și să ne îndepărtăm maximum posibil de o astfel de eroare precum factorul uman”, a subliniat Alexandru Bulca.

„Noi nu am obținut acest succes de unii singuri. Ne-am orientat la timp și înțeles că singuri nu vom putea ajunge pe o piață atît de aglomerată cum este businessul privat al securității. Prin urmare, ne-am unit eforturile cu ale partenerului de afaceri NOVOTECH Systems. Această companie este distribuitorul exclusiv al DAHUA Technology în Moldova, care ne ajută să implementăm noi soluții tehnice la obiectele de securitate. De asemenea, colaborăm cu astfel de companii de securitate precum GSS Securitate, Justar, compania de securitate din Bălți, Dragon Security, precum și cu compania de securitate, cunoscută sub denumirea de Servicii Pază a MAI (Servicii Paza), în strînsă cooperare cu care asigurăm o protecție sigură obiectelor noastre. Toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi existat o participare atît de atentă din partea conducerii Daac Hermes și noi simțim foarte mult sprijinul conducerii companiei în activitatea noastră zilnică”, a declarat șeful Serviciului monitorizare, analiză și protecție tehnică al „CHESTOR – Security.

2023-11-28T13:12:24+00:00 28 nov., 2023|Categorii: Evenimente, Press, Știri|