OFERTA LIMITATĂ VOLVO XC90 PLUS!

Home/Promoții, Știri/OFERTA LIMITATĂ VOLVO XC90 PLUS!

OFERTA LIMITATĂ VOLVO XC90 PLUS!

XC90 Plus, primul din clasa sa, acum într-o versiune extra-dotată

Volvo

Am organizat 120 de teste de impact, cu căderi de la o înălțime de 30 de metri, cu teste în condiții extreme și toate acestea pentru a crea unul dintre cele mai sigure SUV-uri din lume. Auto Centrul Volvo vă prezintă o versiune specială a modelului Volvo XC90 Plus! Beneficiază de oferta specială pentru XC90 cu șapte locuri la un preț special de 69.800 euro. Află mai multe pe site-ul volvocars.md sau în Centrul Auto Volvo la adresa Chișinau bd.Cantemir 14 / Bălti Stefan Cel Mare 152!

Volvo

7 locuri confortabile

Șapte persoane pot călători confortabil beneficiind de o vizibilitate excelentă, de pe oricare dintre scaunele individuale proiectate ergonomic, și toate scaunele se reglează cu ușurință.

Volvo

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

Volvo

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității, mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

Volvo

Volvo Cars App

Încălzire, răcire și multe altele – cu o comandă simplă, aplicația Volvo Cars App îți permite să îți creezi spațiul perfect de la distanță, înainte de a porni la drum.

Află mai multe informații în Centrul Auto Volvo compania DAAC-Hermes la adresa bd.Cantemir 14

*Ofertă supusă unor termene și condiții și este valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii la Dealer-ul autorizat Volvo Cars Moldova

2024-03-15T11:40:56+00:00 15 mart., 2024|Categorii: Promoții, Știri|