În Moldova a avut loc o nouă sărbătoare a boxului profesionist și K-1

Home/Evenimente, Știri/În Moldova a avut loc o nouă sărbătoare a boxului profesionist și K-1

În Moldova a avut loc o nouă sărbătoare a boxului profesionist și K-1

Sîmbătă, 23 decembrie, la Chișinău a avut loc un nou eveniment de anvergură în lumea boxului profesionist și K-1 – al doilea turneu de box și kickboxing profesionist cu denumirea Garuda Absolute Leadership.VOL.2

Evenimentul a avut loc în sala de sport a Universității de Stat de Cultură Fizică și Sport, strada Andrei Doga 22, Chișinău.

Acesta a fost organizat de Wako Pro – Asociația Mondială a Organizațiilor de Kickboxing, GALA – Asociația Garuda Absolute Leadership și Federația de Box din Republica Moldova. Această nouă sărbătoare pentru fanii boxului și kickboxingului profesionist din Moldova a oferit sportivilor din toate țările posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și aptitudinile în lupte frumoase și spectaculoase.

Potrivit Federației de Box din Moldova, în primul meci al serii internaționale de box profesionist, Mihail Zubenco l-a învins în repriza a doua pe Vladimir Dutov prin knockout tehnic. Vasile Negara, într-o luptă dură de 4 runde, a obținut victorie în fața lui Tudor Costeniuc, prin decizia împărțită a judecătorilor de 2 – 0. În ultimul meci dintre pugiliștii moldoveni, Stanislav Borimecicov s-a impus, prin decizie unanimă a judecătorilor de 3-0, în fața lui Iaroslav Sahotschi.

Într-o luptă de 6 runde, Sagiv Ismailov din Israel l-a învins pe Evghenii Șabazov din Chișinău prin decizia unanimă a judecătorilor. Compatriotul nostru Romic Airapetean a obținut o victorie convingătoare prin KO tehnic în repriza a 3-a în fața georgianului Mikheil Soloninkini.

Partenerii generali ai evenimentului au fost Basconslux, DAAC-digital și marca auto GEELY Moldova.

 

2023-12-27T18:31:22+00:00 27 dec., 2023|Categorii: Evenimente, Știri|