Noi utilaje agricole de la „Rostselmash” pentru fermierii din Moldova (VIDEO) ©

Home/Știri/Noi utilaje agricole de la „Rostselmash” pentru fermierii din Moldova (VIDEO) ©

Noi utilaje agricole de la „Rostselmash” pentru fermierii din Moldova (VIDEO) ©

În cadrul expoziției „Moldagrotech-2019”, compania ”ATS-Agrotehcomert”, membru al grupului DAAC Hermes, în caliate de dealer oficial, a prezentat un număr de mașini agricole noi ale fabricii rusești Rostselmash.

Această tehnică este foarte interesantă pentru fermierii moldoveni, deoarece este de înaltă calitate, performanță excelentă și preț accesibil.

După cum a remarcat șeful departamentului de vînzări combine al Rostselimash, Oleg Iarov, compania ATS-Agrotehcomert participă în mod regulat la expoziția Moldagrotech, chiar de la primele ai ediții. În fiecare an, compania vine la expoziția Moldagrotech cu o noutate sau cu o ofertă foarte interesantă. Iar anul acesta nu a fost o excepție.

În special, în 2019, compania a prezentat la expoziție un produs nou foarte interesant – combina pentru recoltarea grîului Nova 340.

„Această combină compactă de clasa III, este foarte interesantă pentru gospodăriile mici, pentru fermierii începători, care au suprafețe de recoltare de la 20 de hectare la 300-500 ha. Este foarte potrivită pentru ei, deoarece este compactă, ușor de manevrat și are un preț accesibil”, a spus Oleg Iarov.
Potrivit acestuia, în afară de combina Nova 340, la expoziția din acest an, ATS-Agrotehcomert a avut plăcerea să prezinte combină de recoltat cereale Acros 595+. Aceasta este o combină clasică cu un singur tambur din linia Rostselmash, de 325 cai putere. Este potrivită pentru fermele cu suprafețe considerabile de recoltare- de la 500 hectare și mai mult. Aceasta este o combină de înaltă performanță, vîndută la un preț bun, comparativ cu cel al concurenților de pe piață.

În afară de combine, compania „ATS-Agrotehcomert”, propune atenției producătorilor agricoli și diferite adaptoare care pot fi unite la combină.
„Deși sezonul de recoltare a semințelor de floarea-soarelui și a porumbului este încă departe, de pe acum vă puteți familiariza cu oferta de pe piață. Noi va prezentăm: secerător pentru recoltarea semințelor de floarea soarelui, secerătoare pentru combine, precum și secerătoare pentru recoltarea porumbului.

Deoarece sezonul de recoltare a furajelor se apropie, noi, de asemenea, am venit cu o combină furajeră cu remorcă marca Rostselmash, presă de balotat, mașină de tuns iarba, cositoare”, a remarcat Oleg Iarov.
Potrivit acestuia, pe lîngă tehnica de recoltare a furajelor și tehnica de tractate, a fost prezentată și o altă noutate de la Rostselmash – stropitoarea cu remorcă fabricată în Rostov. Volumul său este de 3200 litri, iar lățimea de lucru – de 24 de metri. Aceasta este o noutate în gama Rostselmash.

În același timp, ATS-Agrotehcomert a prezentat, pe lîngă mașinile de tractare, de recoltat furajere și cele cu autopropulsie, compania ”ATS-Agrotehcomert” a prezentat, de asemenea, brandul turcesc Hatat, care produce tractoare de la 68 de cai putere pentru livezi și podgorii, pînă la tractoare mari de 110 cai putere pentru muncă pe teren.

Oleg Iarov a spus că toată tehnica prezentată are un termen de garanție. Pentru combine acesta este de 2 ani sau 600 de ore de lucru, pentru adaptoare și tehnica de tractare – de 2 ani, iar pentru tractoare – tot 2 ani, dar fără limită de funcționare.

2019-03-25T17:31:59+00:00 25 mart., 2019|Categorii: Știri|