CINCI DIN CINCI!

Home/Știri/CINCI DIN CINCI!

CINCI DIN CINCI!

Conform clasificării Euro, noul RANGE ROVER EVOQUE deține ratingul maxim de securitate

Lider: NEW  Range Rover Evoque asigură securitatea de gradul   “5 stele Euro NCAP” , plus rafinament și posibilități  excepționale.

Note maxime: Luxosul SUV compact a luat  94% pentru gradul de securizare a pasagerilor maturi și   87% pentru securizarea copiilor în cel mai complicat, la zi, program de testare.

Securitatea ca standard: Noua concepție  Land Rover Premium Transverse Architecture include construcția după și  trainică a caroseriei și garantează că  NEW Evoque corespunde standardelor astricte de securitate.

Gama Land Rover: aprecierea NEW Evoque îl pune în același șir cu alte modele ale producătorului britanic, care au obținut recent ratingul de cinci stele – Range Rover Velar și New Discovery

Noul  Range Rover Evoque a obținut ratingul maxim de cinci stele pentru securitate  Euro NCAP, ceea ce îi confirmă statutul unuia dintre cele mai rafinate, funcționale și luxoase  SUV – uri compacte de pe piață.

Plus la faptul că luxosul SUV compact a obținut   94% pentru securitatea pasagerilor adulți  – la moment, cel mai înalt indice între produsele   Jaguar sau Land Rover, New Evoque are grijă și de securitatea copiilor   – la acest indicator a obținut  87%. Ceea ce înseamnă, că New Evoque este cel mai nou   Land Rover, căruia Euro NCAP i-a conferit ratingul de cinci stele pentru securitate, ca și  Range Rover Velar și Land Rover Discovery.

Elaborat cu utilizarea concepției Premium Transverse Architecture  pentru asigurarea  securității maxime a pasagerilor, noul  Range Rover Evoque este echipat cu  funcții ultra-moderne de asistență șoferului,  inclusiv frânarea de urgență,  sistemul de  menținere pe bandă, senzori parcare față/spate și cameră retrovizoare în completarea-standard, adică tot ce  contribuie la evitarea accidentelor rutiere.

Interacțiunea și funcționarea perfectă a acestor funcții  a fost garanția ca noul Evoquesă obțină ratingul de cinci stele în cel mai strict program de testare    Euro NCAP.

Cumpărătorii vor  putea completa echipamentul de bază  cu două pachete opționale.   Park Pack include sistemul Park Assist, sistemul de asistență la parcare cu o cameră de vizualizare la   360 grade, monitorul mișcării în spate și sistemul de control al ieșirii sigure, iar pachetul  Drive oferă un cruiz-control , sistemul de verificare a zonelor moarte și sistemul rapid de frânare urgentă pentru asigurarea securității indiferent de direcția de mișcare aleasă de șofer.

În plus, sistemul complex de airbag integrat în salon, un airbag pentru pietoni – deci, proprietarul poate fi sigur că luxoasa mașină îi va proteja pe cei din interiorul și pe cei din afara ei.

Finbar McFall, director marketing global  Jaguar Land Rover:

”NEW Range Rover Evoque se simte bine și în oraș, și în afara lui, deoarece noi l-am echipat cu funcții inovatoare de prevenire a accidentelor și cu o nouă arhitectură   de  protejare a pasagerilor.   În rezultat. A mai apărut un   Land Rover  sigur, care a obținut un rating înalt”.

Tehnologiile inovaționale ale noului   Range Rover Evoque includ oglinda retrovizoare   Land Rover ClearSight. Cu o ușoară mișcare a mâinii ea se transformă într-un ecran video de rezonanță înaltă , oferă o vizibilitate mai bună    (cu unghiul 50°) chiar și la iluminarea mai slabă, căci reflectă datele camerei retrovizoare amplasate în partea de sus a automobilului.  Este o veritabilă salvare, dacă pasagerii din spate sau obiectele masive  din portbagaj închid vizibilitatea/spate.

Este accesibilă și tehnologia ClearSight Ground View, care face capota ”invizibilă”, proiectând imaginea  pe ecranul tactil superior pentru a-i deschide șoferului o vizibilitate de   18 grade în fața mașinii.  Este util la depășirea obstacolelor în timpul parcării, la circulația pe acostamente în centrul orașului sau la circulația pe teren accidentat.

Noul Range Rover Evoque la prețul de 33 800 euro deja poate fi comandat la importatorul oficial în Moldova – compania  DAAC Hermes, în salonul Jaguar Land Rover de pe calea Ieșilor,   14/1

2019-04-10T16:31:21+00:00 10 apr., 2019|Categorii: Știri|