Modelele JAGUAR și LAND ROVER au devenit parte a unei expoziții consacrate agentului special James Bond

Home/Știri/Modelele JAGUAR și LAND ROVER au devenit parte a unei expoziții consacrate agentului special James Bond

Modelele JAGUAR și LAND ROVER au devenit parte a unei expoziții consacrate agentului special James Bond

Compania Jaguar Land Rover  a încheiat un acord privind o colaborare de trei ani cu organizatorii instalației interactive  007 ELEMENTS, situate în Austrian Sölden la cota 3 050-a muntelui Gaislachkogl .

Vizitatorii expoziției se pot cufunda  în universul cinematografic al legendarului agent  secret și să se pomenească  pe un pisc montan alături de restaurantul Q, care a figurat în pelicula   «007: Spectru» drept Clinica Hoffler. Afișajele interactive, ce demonstrează tehnologiile  Jaguar Land Rover, și modelele Land Rover Defender și Range Rover Sport SVR, utilizate în «007: Spectru», au devenit poarte a instalațiilor.

Oaspeții au putut vedea cele mai noi tehnologii  Jaguar Land Rover, inclusiv sistemele de inteligență artificială și bateria litiu-ion cu capacitatea de  90 kWt*h, cu care era echipat  concept-carul unic C-X75, rămas în memoria spectatorilor ”Spectrului” prin  goana neverosimilă de pe străzile Romei.

Automobilele Jaguar și Land Rover au participat la nouă pelicule cinematografice  ale Bondianei, dintre care prima a fost «Caracatița» în a.1983. Atunci Bond în interpretarea lui Roger  Moore a scăpat de urmăritori la volanul unui  Range Rover Classic.

Mark Cameron, director Jaguar Land Rover Experiential Marketing: «Compania Jaguar Land Rover își prezintă bucuroasă exponatele în cadrul expoziției  007 ELEMENTS, consacrate lui James Bond.  În colaborare cu EON Production și Cable Car Companies am avut ocazia să demonstrăm automobilele implicate în Bondiană, precum și tehnologiile  avansate elaborate de compania noastră ».

007 ELEMENTS se va deschide pentru vizitatori la 12 iulie, 2018. Informații suplimentare accesați pe site-ul oficial www.007elements.com.

2018-04-26T15:29:57+00:00 26 apr., 2018|Categorii: Știri|