Land Rover stabilește un record Guinness consacrat jubileului de 70 ani

Home/Știri/Land Rover stabilește un record Guinness consacrat jubileului de 70 ani

Land Rover stabilește un record Guinness consacrat jubileului de 70 ani

În a.2018 legendarul brand off-road Land Rover marchează jubileul de 70 ani.  Pe parcursul istoriei,  automobilele  Land Rover în repetate rânduri au cucerit culmi altă dată inaccesibile, au trecut pe acolo, pe unde  nimeni nu a mai reușit să treacă,  au însoțit fidel  călătorii și exploratorii, au schimbat cardinal vectorul  de dezvoltare a industriei auto.  Anul curent este timpul unor noi victorii : Land Rover  va încerca să adune cea mai mare paradă mondială a automobilelor de marcă și să stabilească un nou record Guinness , consacrat jubileului său de 70 ani.

Jubileul de 70 ani este un jalon important  în istoria   Land Rover, în cinstea acestei aniversări compania organizează diverse evenimente în lumea întreagă. Fiecare dintre acestea reflectă spiritul brandului și ADN-ul Land Rover, în care stă setea de aventuri, tendințe  spre noi descoperiri și de a trece dincolo de cotidian.

Cea mai mare paradă a automobilelor Land Rover va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică,   21 spre  22 aprilie, pe cel de-al treilea inel de transport – una dintre arterele principale ale capitalei. Evenimentul este proiectul de utilitate publică de amploare  «Pentru  amabilitate și o circulație sigură, împotriva bădărăniei și șofatului agresiv!». Reieșind din aceasta, toți participanții trebuie să  respecte cu strictețe regulile de circulație rutieră,  să nu intre pe banda stângă de circulație,  să respecte regimul de viteză și distanța sigură, să nu încurce altor participanți  la circulație și să respecte toate cererile RCR.

Pot participa la stabilirea recordului toți proprietarii de  Land Rover. Pentru aceasta e suficient să descarce mobilă «Land Rover 70» în Google Play sau App Store, care vor fi principalul canal de comunicare la înregistrarea recordului.  În aplicație urmează să fie înregistrat automobilul cu indicarea modelului și a numărului de înmatriculare, precum și datele de contact ale participantului. În noaptea de  21 spre  22 aprilie  participanții vor ieși pe inelul trei de transport între orele  2:30 și 3:00, vor activa aplicația și își vor acorda  radioul la unda postului oficial al proiectului    «Авторадио» (90,3 МHț) – acolo recordul va fi coordonat în emisie directă. Începând cu ora  3:00 parada se va alinia pe raza externă a arterei de transport și va continua  mișcarea, repartizându-se uniform pe  lungimea traseului.  Pentru a fixa recordul,  vor fi necesare încă 15-20 minute. Conform instrucțiunilor coordonatorilor, recordul va fi fixat concomitent de toate echipajele.

Fiecare echipaj Land Rover trebuie să fie constituit din cel puțin  2 participanți. În timpul mișcării pasagerul va trebui să  fotografieze automobilul din față sau logoul de pe volanul propriului automobil, și să facă self  cu echipajul său. Prin aplicație, toate imaginile, cu indicarea timpului și a coordonatelor  GPS vor fi transmise pentru prelucrare  și înregistrarea ulterioară a recordului.

Fiecare echipaj Land Rover, care a participat la încercarea de a stabili recordul Guinness, va obține certificatul nominal   Guinness World Records (1 pentru echipaj ). Toți participanții irepetabilului eveniment vor fi invitați  la concertul organizat expres pentru ei în vara lui 2018.

Informații detaliate despre eveniment  și manifestațiile consacrate jubileului de 70 ani ai brandului  le găsiți pe site-ul oficial www.landrover.com

2018-05-08T10:24:44+00:00 8 mai, 2018|Categorii: Știri|