De Hramul Orașului, a plouat cu reduceri și promoții de la Viorica-Cosmetic (VIDEO)

Home/Știri/De Hramul Orașului, a plouat cu reduceri și promoții de la Viorica-Cosmetic (VIDEO)

De Hramul Orașului, a plouat cu reduceri și promoții de la Viorica-Cosmetic (VIDEO)

În ziua în care Chișinăul a împlinit ani 583 de ani, locuitorii capitalei au avut parte de mai multe surprize, una dintre care a fost oferită de cel mai mare producător de produse cosmetice din țara noastră – ”Viorica Cosmetic”.

Tradițional, standul ”Viorica-Cosmetic” din Piața Marii Adunări Naționale a devenit un punct de atracție pentru clienții fideli, dar și pentru consumatorii care abia descoperă gama variată de produse. De calitatea lor înaltă au putut să se convingă și turiștii străini care au venit la Hramul Orașului.

Și de această dată, compania a pregătit reduceri și oferte tentante pentru cumpărători.

„Este o onoare să ne aflăm și anul acesta în PMAN, de Ziua Orașului, să vedem clienții noștri fideli, dar și oaspeții de peste hotare, care testează cu drag produsele noastre foarte bune și naturale. Am pregătit promoții foarte bune la parfumerie, cît și la produse de îngrijire a tenului din gama “Tezaurul uleiurilor din Moldova”. E vorba de produse fabricate din uleiuri esențiale și vegetale din R Moldova, care sînt mai bine asimilate de pielea noastră, întrucît sîntem obișnuiți cu acest mediu”, a menționat Alina Osipov, reprezentant Viorica-Cosmetic.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

2019-10-30T12:34:04+00:00 16 oct., 2019|Categorii: Știri|