Daruri pentru vîrstnicii Centrului de Plasament din capitală din partea companiei DAAC digital

Home/Evenimente, Press, Știri/Daruri pentru vîrstnicii Centrului de Plasament din capitală din partea companiei DAAC digital

Daruri pentru vîrstnicii Centrului de Plasament din capitală din partea companiei DAAC digital

DAAC digital a decis să aducă o rază de lumină și speranță în inimile nevoiașilor de la Centru de Plasament pentru persoane vîrstnice și persoane cu dizabilități din capitală.

Colectivul companiei a decis să facă un gest de binefacere și le-a adus în dar bătrînilor – îmbrăcăminte, produse de uz casnic, dulciuri și un televizor smart.

Ei și-au exprimat speranța că vor reuși cît de puțin să aducă o licărire de bucurie pe chipurile celor mai necăjiți dintre noi.

„În ajunul sărbătorilor de iarnă Colectivul DAAC Digital a venit cu inițiativa de a ajuta unele persoane care acum au nevoie îndeosebi de atenție. Sperăm să fie totul de folos și să aducă bucurii acestor persoane nevoiașe, a relatat Alexandru Savinov”, director Departament vînzări al DAAC System Integrator.

Gestul a fost salutat de conducerea Azilului, care s-a arătat recunoscătoare că acești oameni nu sînt uitați și sînt sprijiniți la nevoie.

„În ajunul sărbătorilor de iarnă, pensionarii noștri desigur așteaptă cadouri, ca și fiecare dintre noi. Le sîntem recunoscători celor care au venit astăzi pentru că nu uită de tații noștri, de părinții noștri pe care soarta i-a adus la azilul de bătrîni”, a spus Gheorghe Bejenari, directorul Azilului de bătrîni.

2022-02-17T19:09:16+00:00 25 dec., 2021|Categorii: Evenimente, Press, Știri|