DAAC System Integrator oferă soluții inteligente pentru businessul moldovenesc ©

Home/Evenimente, Știri/DAAC System Integrator oferă soluții inteligente pentru businessul moldovenesc ©

DAAC System Integrator oferă soluții inteligente pentru businessul moldovenesc ©

Toți cunosc compania Samsung, un brand internațional care nu are nevoie de prea multă prezentare, însă pentru a cunoaște mai bine soluțiile inteligente pentru afaceri compania DAAC System Integrator a ogranizat o conferință online unde a prezentat o latură mai puțin cunoscută și anume soluțiile Digital Signage pentru business.

Programul webinarului a inclus:

  • LCD Smart Signage – ecrane moderne pentru difuzarea conținutului publicitar, informațional și de divertisment.
  • MagicINFO™ – software pentru gestionarea conținutului, dispozitivelor și datelor.
  • LED Smart Signage – Ecrane cu LED-uri cu proiectare liberă Indoor, The Wall, Onyx
  • Degustare „Cel mai bun cadou, după părerea mea, este mierea!…”

Potrivit lui Savinov Alexandru, directorul departamentului vînzări al companiei DAAC System Integrator, astfel de evenimente sînt foarte utile pentru mediul de afaceri pentru că aduce mai aproape de business tehnologiile noi existente pe piață.

”Este vorba despre display-uri profesionale, menite să lucreze în regim 24/24, cu luminozitate sporită, ce permite să fie instalate în vitrină sub razele directe ale soarelui. Avem un proiect realizat cu o bancă comercială, care a instalat un display de acest gen chiar afară lîngă oficiul său. Modelul funcționează de la -40 la +40 grade.

De asemenea, colegii de la Samsung au prezentat și soluțiile software, pentru crearea conținutului și managementul echipamentului.

Al treilea aspect al programului au fost display-urile de tip LED, de dimensiuni de la cîțiva metri pătrați, pâna la cele menite pentru a fi instalate în cinematografe, cu latura de 14 m”, a declarant Savinov.

Totodată, acesta a menționat că în cadrul conferinței a fost și un invitat special, care a adus în prim plan multe aspecte interesante din viața albinelor și producerea mierii de calitate.

”Participanții la webinar au primit seturi pentru degustarea a 7 tipuri de miere: de la clasicul salcîm, floarea soarelui, la ceva mai inedit cu arome de levănțică”, a menționat el.

Totodată, potrivit lui Alexandru Savinov, un punct important al programului conferinței a fost și testarea cunoștințelor.

”Cel mai atent și mai rapid a fost premiat cu un monitor gaming de 27 inch. Vom continua acest format și cu alte branduri deja în 2022 și îndemnăm la participare. Următoarele evenimente le vom anunța pe pagina noastră DAAC System Integrator”, a declarat Savinov.

2021-12-02T18:02:33+00:00 2 dec., 2021|Categorii: Evenimente, Știri|