Viorica Cosmetic susţine modul sănătos de viaţă şi are grijă şi de sportivii moldoveni

Home/Știri/Viorica Cosmetic susţine modul sănătos de viaţă şi are grijă şi de sportivii moldoveni

Viorica Cosmetic susţine modul sănătos de viaţă şi are grijă şi de sportivii moldoveni

Săptămîna trecută, la Chişinău, s-a desfăşurat Olympic Fest, eveniment ce i-a adunat pe toţi împătimiţii de sport din ţara noastră.

Şi pentru că promovează modul de viaţă sănătos şi au grijă ca sportivii să se menţină în formă în fiecare zi, compania Viorica Cosmetic şi-a bifat prezenţa la cel mai sportiv eveniment al anului.

„Considerăm că Olympic Fest și Viorica Cosmetic împărtășesc aceleași valori – ale prieteniei, respectului și excelenței. De aceea am venit aici, să-i susținem pe tinerii sportivi, să susținem modul de viață sănătos și, desigur, frumusețea. Noi am elaborat o nouă gamă de produse cosmetice inclusiv pentru sportivi – seria Viorica Solar – cu diferiți factori de protecție, în funcție de intensitatea soarelui”, a menţionat brand managerul companiei Viorica Cosmetic, Tatiana Caraman.

Sute de participanţi ai evenimentului au făcut coadă la standul Viorica Cosmetic, de unde şi-au cumpărat produse sută la sută naturale, menţionînd că este o onoare pentru ei să-i susţină pe producătorii autohtoni.

„Avem o părere foarte bună despre produsele Viorica Cosmetic. Ne place foarte mult gama pentru bebeluși, acum încercăm și gama nouă cu spirulină. Îi susținem pe producătorii autohtoni”, a spus o intervievată.

Alţii au spus că recent au descoperit produsele Viorica Cosmetic şi au declarat ferm că nu vor renunţa foarte curînd la ele. „Noi abia acum am descoperit produsele Viorica Cosmetic și am rămas mulțumiți. Folosim creme, șampoane pentru copii.

Acum, și mai mult îi susținem pe producătorii autohtoni”, a remarcat un alt client al companiei Viorica Cosmetic.

În acest an, Olympic Fest a reuşit să adune peste zece mii de oameni, care au alergat şi au jucat fotbal, volei, tenis de masă sau handbal.

2018-05-29T16:28:26+00:00 29 mai, 2018|Categorii: Știri|