”Viorica-Cosmetic” și-a surprins clienții cu o nouă gamă unică de colecție

Home/Știri/”Viorica-Cosmetic” și-a surprins clienții cu o nouă gamă unică de colecție

”Viorica-Cosmetic” și-a surprins clienții cu o nouă gamă unică de colecție

Fabrica de parfumerie și cosmetică ”Viorica-Cosmetic”, la fel ca și în alți ani, de Hramul Orașului Chișinău a venit în centrul capitalei cu produse cosmetice de calitate.

Reprezentanții companiei, au adus în Piața Marii Adunări Naționale produse pentru îngrijirea părului, a feței și a corpului, dar și arome de parfum care au încîntat atît bărbații, cît și femeile.

În acest an, compania a prezentat clienților săi și o nouă gamă unică de colecție, produsă doar în număr de 1000 de bucăți – ”Izvorul Tinereții”.

”Produsele cosmetice din noua gamă sînt lucrate manual, fiind realizate în colaborare cu pictorul Iurie Palcov şi include 5 produse din linia: „Viorica Grapes”, destinate îngrijirii faciale zilnice și anume o apă micelară, o cremă de zi, o cremă de noapte, o cremă contur ochi și un lăptișor demachiant”, a spus Diana Munteanu, marketing manager „Viorica-Cosmetic”.

Însă surprizele din partea companiei nu s-au oprit aici, vizitatorii stand-ului instalat în inima capitalei au avut posibilitatea să procure produse cosmetice cu o reducere de 25%.

De menționat că ”Viorica-Cosmetic” este cel mai mare producător de cosmetice din Moldova, care pune la dispoziția clienților săi produse din ingrediente naturale. Recent, compania a participat pentru a treia oară la Expoziția „Cosmetics Beauty and Hair” de la Bucureşti.

2018-10-23T10:59:49+00:00 23 oct., 2018|Categorii: Știri|