”Viorica-Cosmetic”, mai aproape de clienți. Un nou magazin s-a deschis la Comrat (VIDEO)

Home/Știri/”Viorica-Cosmetic”, mai aproape de clienți. Un nou magazin s-a deschis la Comrat (VIDEO)

”Viorica-Cosmetic”, mai aproape de clienți. Un nou magazin s-a deschis la Comrat (VIDEO)

De o gamă largă de produse cosmetice de înaltă calitate, create din plante crescute în țara noastră, se pot bucura și mai mult oamenii din Comrat, acolo unde s-a deschis un nou magazin.

,,E bine-știut faptul că toamna se numără bobocii. De data aceasta vă salutăm din orașul Comrat, unde am deschis un nou magazin specializat ”Viorica-Cosmetic”.

De data aceasta chiar în inima Comratului, la îndemîna tuturor, mai aproape de clienții noștri fideli, de persoanele care își doresc un produs autohton, un produs natural”, a declarat Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic.

Odată cu deschiderea noului magazin, se anunță cadouri, dar și oferte foarte bune.

,,La fiecare cumărătură de 150 de lei, clienții primesc carduri discount. În magazinul ”Viorica-Cosmetic” din Comrat găsiți toate gamele din produsele noastre, începînd de la Cosmeplant care are la bază extracte din plante care sînt crescute în Republica Moldova. E dovedit faptul că genetic sîntem mult mai predispuși să asimilăm ceea ce e crescut aici la noi. Mai avem și gama Ingrediente mondiale și Tezaurul uleiurilor moldovenești (uleiul de lavandă, de dovleac)”, a mai spus managerul companiei.

Aceasta a mai punctat făcînd o paranteză aparte pentru gamele premium: Gama Grapes care are la bază uleiul din sîmburi de strugure și și extractul din viță de vie care are un puternic efect antioxidant și este recunoscut pentru proprietățile de lifting și de antioxidare. Mai este și gama Spirulina care este cu extractul BioR – un component patentat de ”Viorica-Cosmetic”.

La fel, cumpărătorii mai pot găsi și parfumerie din gamele Symphonie și Etherium.

„Sîntem siguri că acest început va fi unul de succes, un început de bun augur pentru că magazinul lucrează de luni pînă duminică, de la 08:00 – 18:00 (strada Pobedi 109). Viorica-Cosmetic vine cu un complex de îngrijire, cu ideea de a soluționa o problemă. Să nu uităm că frumusețea exterioară totuși vine din interior, de aceea, toți oamenii, începînd de la cei mai mici pînă la cei mari, o să-și găsească produsul potrivit tenului, firului de păr ori mirosul care să persiste toată ziua și să creeze o dinspoziție frumoasă”,  a reamintit Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic. Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei.

2019-10-30T12:36:15+00:00 22 oct., 2019|Categorii: Știri|