”Viorica-Cosmetic”, în premieră, a participat la Festivalul Familiei de la VATRA

Home/Categorie/”Viorica-Cosmetic”, în premieră, a participat la Festivalul Familiei de la VATRA

”Viorica-Cosmetic”, în premieră, a participat la Festivalul Familiei de la VATRA

În perioada 22 și 23 iunie, în incinta Complexului Etno-Cultural VATRA, compania autohtonă ”Viorica-Cosmetic” și-a expus cele mai bune produse cosmetice ale companiei, create din ingrediente sută la sută naturale.

Compania de cosmetice, astfel, a luat parte la Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare, care a avut drept scop conservarea și renașterea tezaurului național pe care îl moștenim de la străbunii noștri.

Potrivit Vioricăi Moraru, director executiv al Complexului Etno-Cultural VATRA, festivalul a cuprins numeroase activități, dar și concursuri captivante pentru întreaga familie. 

Evenimentul a adunat lume bogată în obiceiuri și datini strămoșești, la festival fiind prezenți zeci de colective artistice din diferite raioane ale țării.

”În cadrul festivalului a avut loc parada portului popular autentic „Zestrea neamului”, concursul jocului popular „Hora Satului”, concursul național „Fanfara de altădată”, concursul național de muzică corală „Armonia vocilor”, concursul național al bucatelor pe VATRĂ, concursul național „Muzică nocturnă de tabără și camping”, dar și starturi vesele „Familia mea” care au drept scop promovarea modului frumos de viață”, a spus Viorica Moraru.

]La rîndul său, Diana Munteanu, manager dezvoltare ”Viorica-Cosmetic”, spune că fabrica de cosmetice pe care o reprezintă este una din promotoarele tradițiilor autohtone, dar și o companie care păstrează rețele vechi în crearea de produse cosmetice de calitate.

”Sîntem bucuroși să fim parte a Festivalului Familie și Tradițiilor Populare.Venim aici nu doar cu gamele noastre premiul ”Viorica-Grapes” și ”Viorica-Spirulina”, dar și cu cele de sezon precum ”Viorica-Solar”. Dat fiind faptul că sîntem un producător autohton care promovează tradițiile populare și produsele autohtone create din produse sută la sută naturale, nu puteam să nu participăm la acest eveniment”, a spus Diana Munteanu.

Totodată, aceasta spune că ”Viorica-Cosmetic” a venit cu cadouri și promoții frumoase pentru clienții fideli, dar și cei noi. În mod special, compania a oferit clienților săi reduceri de 25% la gama de parfumerie ”Symphonie” și ”Etherium”.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului. 

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei

2019-06-26T12:10:47+00:00 26 iun., 2019|Categorii: Categorie|