„Viorica-Cosmetic” a participat la expoziția „Fabricat în Moldova”

Home/Știri/„Viorica-Cosmetic” a participat la expoziția „Fabricat în Moldova”

„Viorica-Cosmetic” a participat la expoziția „Fabricat în Moldova”

În perioada 31 ianuarie- 4 februarie la chişinău s-a desfăşurat expoziţia „fabricat în moldova” – eveniment ce adună toţi producătorii autohtoni, care au venit cu surprize pentru vizitatori.

La standul Companiei „Viorica Cosmetic”– cel mai mare producător de cosmetice din țara noastră – am găsit o mulțime de oameni intenționați să se aprovizioneze cu produse de calitate. Oamenii spun că sînt mulţumiţi de calitatea produselor şi se bucură de faptul că „Viorica Cosmetic” continuă să se gîndească la frumuseţea şi sănătatea lor. Pe de altă parte, reprezentanţii Companiei spun că cei care îi determină să creeze produse noi sînt consumatorii fideli, care de ani buni le vizitează magazinele.

„Sîntem mîndri că facem femeile noastre mai frumoase, mai fericite în fiecare zi, creînd produse hipoalergice, sigure și care lucrează pentru sănătatea și frumusețea fiecărui membru al familiei”, a declarat PR managerul companiei „Viorica Cosmetic”, Tatiana Caraman.

„Viorica Cosmetic” se gîndeşte nu doar la femei. Orice bărbat care va vizita magazinele companiei îşi va găsi, cu siguranţă, parfumul dorit, iar fiecare bebeluş va putea fi răsfăţat cu produse ce conțin doar ingrediente naturale.

„Noi am lansat o gamă nouă de parfumuri destinate bărbaţilor, care se numește «SEASONS» și întrunește în sine caracterul unui bărbat veritabil, care are ca bază ambiția, încrederea în sine, adevărata forță de neînvins, gata   să erupă în caz de necesitate. Totodată, înțelegem că siguranța copiilor este o temă imperativă atunci cînd vine vorba de îngrijirea lor. Din aceste considerente, a fost creată seria «Bebeluș», care conține doar ingrediente naturale și oferă o îngrijire sigură bebelușilor, zi de zi”, a adăugat Tatiana Caraman.

„Viorica Cosmetic” îşi asigură consumatorii fideli că nu se opreşte aici, iar în scurt timp va lansa o serie de produse noi, care îi va bucura şi mai mult.

2018-02-09T11:19:51+00:00 9 feb., 2018|Categorii: Știri|