Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile pe str. Calea Ieșilor 8

Home/Categorie/Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile pe str. Calea Ieșilor 8

Un nou magazin ”Viorica-Cosmetic” și-a deschis ușile pe str. Calea Ieșilor 8

Aici, vizitatorii se pot bucura de o gamă largă de produse cosmetice de înaltă calitate, create din plante crescute în țara noastră.
”Sîntem bucuroși să anunțăm deschiderea unui nou magazin în sectorul Sculeni al capitalei. Cel de-al doilea în această vară. Cu mare drag așteptăm toți clienții noștri fideli și consumatorii să afle ce avem aici nou, pentru că v-am pregătit multe reduceri frumoase”, a spus Diana Munteanu, manager Viorica-Cosmetic.

 

Aceasta a menționat că vizitatorii magazinului vor putea cumpăra nu doar produse de calitate, dar vor avea parte și de promoții lunare, cărți de discount oferite pentru orice cumpărătură mai mare de 150 de lei și o cremă cadou din seria ”Grapes” la fiecare cumpărătură mai mare de 50 de lei.
”Dat fiind faptul că sîntem în perioada de vară, venim cu o promoție frumoasă pentru produsele din gama ”Viorica-Solar”, creme care vă vor ajuta să vă protejați de razele puternice ale soarelui. Dacă cumpărați produse din această gamă în sumă de 150 de lei, primiți gratuit o geantă eco, care o veți putea folosi atunci cînd mergeți la plajă”, a reamintit Diana Munteanu. 

Pe lîngă gamele deja recunoscute ale ”Viorica-Cosmetic”: Cosmeplant, Uleiuri de Moldova și Ingrediente mondiale, Compania propune clienților săi și produse din gama Premium precum produsele cosmetic din gama ”Grapes” și ”Spirulina” care conține extractul BioR – un component patentat și elaborat împreună cu Academia de Științe din Republica Moldova. 

Magazinul nou al companiei ”Viorica-Cosmetic”, deschis în sectorul Sculeni al capitalei, se află pe strada Calea Ieșilor 8.

Fabrica ”Viorica-Cosmetic” a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, ”Viorica-Cosmetic” valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului. 

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezintînd politica fundamentală a companiei.

2019-07-10T15:59:05+00:00 10 iul., 2019|Categorii: Categorie|