Primul Jaguar I-PACE electric a coborât de pe conveier

Home/Știri/Primul Jaguar I-PACE electric a coborât de pe conveier

Primul Jaguar I-PACE electric a coborât de pe conveier

I-PACE, primul automobil de serie Jaguar electric în totalitate, a fost prezentat în cadrul unei transmisiuni internaționale on-line.

Admiratorul electrocarelor, comentatorul TV  Jonny Smith, un guru al tehnologiilor iJustine și actorul britanic   Jack Whitehall au moderat transmisiunea în direct de la uzina austriacă Grațe, de pe conveierul căreia a coborât recent primul   I-PACE.

Vorbind despre tehnologiile care stau la baza I-PACE, Jack Whitehall оa cerut ajutorul tinerilor experți   Jaguar – Lola și Hadson, de nouă ani.

Jaguar I-PACE, cu baterie de litiu-ion de   90 kWt*h, posedă dinamismul unui sportcar și poate accelera până la 100 km/h în doar 4,8 sec. Mașina are o rezervă de parcurs de 480 km (ciclul WLTP) și necesită doar 40 min. pentru a încărca bateria la 80% printr-un punct de 100kwt. Aspectul strălucit, tehnologiile de cea mai nouă generație, bazate pe inteligența artificială și incredibilul spirit practic  – toate conferă automobilului calitățile unui electrocar ideal pentru exploatarea cotidiană, atât de mult așteptat de consumatori.

Creat și proiectat în Marea Britanie, , I-PACE va fi asamblat la uzina austriacă din or. Grațe, în cadrul parteneriatului   Jaguar Land Rover – Magna Steyr. Mașina se va alătura familiei în creștere   SUV Jaguar de rând cu crossoverul compact   E-PACE și posesorul multor premii, sportivul   SUV F-PACE.

Compania Jaguar Land Rover a efectuat o verificare comparativă   Jaguar I-PACE cu Tesla Model X 75D și 100D în ajunul Formula E din Mexic, pista Autódromo Hermanos Rodríguez. Pilotul echipei Panasonic Jaguar Racing  Mitch Evans a condus primul I-PACE, pentru a demonstra  funcționarea motorului și a sistemului de frânare a electrocarului Jaguar comparat cu modelele Tesla, pilotate de ex-campionul seriei   IndyCar    Tony Kanaan. Video este accesibil la adresa  : https://www.youtube.com/watch?v=fErFiWjoeCQ&feature=youtu.be

Jaguar I-PACE va fi prezentat publicului larg la salonul Auto Internațional din Geneva la 6 martie.

I-PACE va fi comercializat în Rusia în toamnă, iar prețurile vor fi anunțate în vara lui 2018. Noul model este accesibil în completările   S, SE și HSE, precum și în versiunea First Edition, inspirată de designul conceptului original.  .

Documentarul «Fully Charged» – «Încărcat complet» despre crearea lui Jaguar I-PACE

2018-03-07T16:37:21+00:00 7 mart., 2018|Categorii: Știri|