Plăcerea de a conduce pe orice suprafață de teren! Noul Land Rover Discovery 5 a debutat în Moldova!

Home/Știri/Plăcerea de a conduce pe orice suprafață de teren! Noul Land Rover Discovery 5 a debutat în Moldova!

Plăcerea de a conduce pe orice suprafață de teren! Noul Land Rover Discovery 5 a debutat în Moldova!

Eveniment de amploare de curând în showroomul Land Rover Moldova. Noul Discovery 5 a debutat oficial în țara noastră și a fost prezentat clienților și fanilor mărcii britanice în cadrul Zilelor Ușilor Deschise Land Rover.

Cu această ocazie primul exemplar al SUV-ului britanic a fost expus în showroom-ul Land Rover din Chişinău pe un stand care sugera caracterul dublu pe care îl are cea dea cincea generație a modelului Discovery 5. Pe o parte mașina era înconjurată de pietre frumos aranjate în ideea de a sugera pasiunea acestuia pentru terenul accidentat, iar pe cealaltă își etala formele pe o suprafață curată, semnificând statutul de model premiu al SUV-ului.

Nu ar trebui să uităm și de primele patru generații Discovery, expuse frumos în fața showroomului Land Rover cu scopul de a arăta evoluția modelului de-a lungul istoriei sale de cca 30 de ani. Fie că vorbim despre Discovery 1, o mașină care la sfârșitul anilor 80 a cucerit clienții prin abilitățile sale în off-road, sau de Discovery 4 – cel care, începând cu anul 2009, s-a impus atât ca o mașină practică pe orice suprafață de drum, cât și ca un model perfect pentru familiști și oamenii de afaceri.

Astfel, zeci de clienţi, dar şi simpli curioşi nu au ezitat să-şi consacre zilele de odihnă cunoaşterii detaliilor şi să vadă pe viu una dintre cele mai frumoase maşini pentru familii. Toate acestea în timp ce au putut savura bucate delicioase, cocktailuri și cafea de cea mai bună calitate, puse la dispoziție de Julius Meinl.

Noul Land Rover Discovery oferă un arsenal întreg de funcţii şi sisteme, care vin să ne spună că orice teren nu are nicio frică de off-road. Drept dovadă modelul este dotat cu sistemul Terrain Response 2, ce oferă modul automat de selectare a suprafeței de drum pe care rulează noul Discovery 5 și datorită căruia oricine poate deveni un adevărat profesionist în off-road.

Nu ar trebui să uităm și despre practicabilitatea crescută, spațiul imens al portbagajului, ce poate ajunge la un volum de 2.500 de litri, cele trei rânduri de scaune și materialele de calitate din care nu lipsesc pielea și lemnul natural.
Îmbinând toate aceste calităţi, modelul este o alegere bună pentru cei care își doresc o maşină cu o gardă la sol mare, dar şi care să le ofere zilnic plăcerea șofatului.

Nu lipsesc și tehnologiile de ultimă generație, scopul cărora este asigurarea securității și a confortului la bordul mașinii. Vorbim despre cruise controlul adaptiv, sistemul de frânare în caz de urgență, cele patru camere video, sistemul multimedia Incontrol Touch Pro din care face parte și ecranul color tactil de 10 inch sau sistemul audio Meridian.
Inițial, noul Land Rover Discovery 5 este oferit clienților din Moldova fie cu motorul turbo pe benzină 3.0 V6 ce produce 340 de cai putere, fie cu unitatea turbo diesel la fel de 3.0 litri ce livrează 258 de cai putere. Ambele sunt cuplate standard la cutia automată ZF cu opt rapoarte ce asigură o schimbare lină și perfect sincronizată a treptelor de viteză.
Mai multe detalii despre noul Land Rover Discovery 5 puteți afla în showroomul Land Rover Moldova de pe bd. Dimitrie Cantemir, 14 din Chișinău. Pentru înscrieri la test drive apelați numărul de telefon 022 578-920 sau accesați site-ul  www.land-rover.md.

2017-06-15T00:00:00+00:00 15 iun., 2017|Categorii: Știri|