O veste excelentă pentru proprietarii Apple Watch!

Home/Promoții, Știri/O veste excelentă pentru proprietarii Apple Watch!

O veste excelentă pentru proprietarii Apple Watch!

„IT Service” din cadrul companiei DAAC System Integrator, Centrul de servicii autorizat Apple, a primit dreptul exclusiv de a diagnostica și schimba produsele Apple Watch.

Astfel, începând cu data de 01.12.2019, oricare dintre produsele Apple Watch care se încadrează în condițiile „Garanției limitate Apple”, care acoperă defectele de fabrică a produsului de la data inițială de cumpărare, pot fi înlocuite la „IT Service”.

De asemenea, informăm proprietarii produselor Apple Watch despre lansarea „Programului de înlocuire a ecranului pentru modele din aluminiu de Apple Watch Series 2 și Apple Watch Series 3”, în care Centrul de servicii „IT Service” autorizat de  Apple va înlocui ecranul de pe dispozitivele Apple Watch la modele eligibile pentru acest program.

Toate detaliile interesante despre deservirea Apple Watch și alte produse Apple pot fi găsite la linia fierbinte a Centrului de servicii „IT Service” + 373-22-509777, sau prin e-mail – servicedesk@dsi.md, indicând modelul și numărul de serie al dispozitivului.

2022-02-17T18:34:09+00:00 26 nov., 2019|Categorii: Promoții, Știri|