Nissan LEAF va fi echipat cu sistemul revoluționar de asistență în șofat – e-Pedal

Home/Știri/Nissan LEAF va fi echipat cu sistemul revoluționar de asistență în șofat – e-Pedal

Nissan LEAF va fi echipat cu sistemul revoluționar de asistență în șofat – e-Pedal

Astăzi compania Nissan  anunță, că noul și mult așteptatul   Nissan LEAF va fi echipat cu  sistemul revoluționar de asistență în șofat   – e-Pedal, care ridică metoda obișnuită de a conduce automobilul la un nou nivel.

Este suficient să apeși butonul de pe consola centrală și sistemul va transforma pedala acceleratorului în  e-Pedal electronic, pentru ca Dvs. să puteți accelera sau reduce viteza, sau chiar să opriți mașina operând o singură pedală 1. e-Pedal – primul în lume sistem de a conduce  cu ajutorul unei singure pedale, care permite șoferului să oprească definitiv automobilul (chiar și pe un teren deluros), să-l mențină imobilizat în pantă sau  pe versant, după care să continue imediat mișcarea.

90% din totalitatea acțiunilor de conducere a automobilului șoferii  le vor putea efectua  cu ajutorul unei singure pedale. Astfel procesul șofatului va deveni  mai atractiv și mai puțin obositor.  În condițiile unui flux intens de mașini și a călătoriilor prin oraș șoferii nu vor mai fi nevoiți să  opereze fără sfârșit  cu pedalele frânei și accelerației – conducerea automobilului va fi mai simplă și mai plăcută.

Sistemul e-Pedal reprezintă în sine  încă un jalon important în drumul   Nissan către implementarea angajamentului de a promova  sistemele accesibile și avansate de asistență conducătorilor auto.  Pentru ca șofatul să fie mai sigur și mai interesant,  asemenea sisteme sunt elaborate în cadrul strategiei    «Intelligent Mobility» Nissan. Aceasta este chemată să modifice radical concepția despre  sursa de energie pentru automobile, despre cum se mișcă acestea și cum  se integrează și societate.

Promovând pe piață Nissan LEAF, primul în lume electromobil de masă,   Nissan a devenit pionier în promovarea electromobilelor  (EV). În prezent Nissan LEAF  este un recunoscut electromobil-bestseller, per total fiind comercializate   în lume peste 277 000  de unități.

Pentru a avea cea mai nouă informație, urmăriți hashtagul   #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld.

2017-07-21T16:53:32+00:00 21 iul., 2017|Categorii: Știri|