Compania Jaguar Land Rover a testat Jaguar I-PACE în condiții arctice

Home/Știri/Compania Jaguar Land Rover a testat Jaguar I-PACE în condiții arctice

Compania Jaguar Land Rover a testat Jaguar I-PACE în condiții arctice

De rând cu  o dinamică excelentă și o rentabilitate înaltă, electromobilul  Jaguar I-PACE menține posibilitatea încărcării rapide. El se poate încărca pe deplin în doar 45 minute. Îmbinarea dintre dinamismul unui sportcar și practicismul unui SUV fac din I-PACE o mașină ideală pentru utilizare cotidiană.  El permite  să duci copiii la școală, să ajungi la serviciu, dar și să mergi într-o călătorie în cele mai reci colțuri ale planetei.

Jaguar I-PACE, testat minuțios în condiții  rutiere extreme,  a suportat testele în condițiile unor temperaturi joase pe poligonul suedez Jaguar Land Rover în Arjeplog, la temperaturi mai mici de      -40°C.

Un client potențial din Suedia,  Tony Westerlund, s-a interesat în repetate rânduri  dacă  I-PACE poate fi exploatat în condiții arctice: cum influențează gerul permanent asupra stabilității și manevrabilității pe gheață și pe zăpadă.

Ian Hoban, director modele Jaguar Land Rover: «Pentru a te isprăvi cu grijile cotidiene, clienților noștri le este suficientă î singură încărcare I-PACE: mașina va asigura proprietarilor săi un dinamism  impresionant într-un diapazon larg de condiții de drum și climaterice. Iar multitudinea avantajelor familiei PACE fac ca acest   SUV electric să fie unic ».Înainte de călătorie proprietarii pot conecta electromobilul la rețeaua electrică, pentru a stabili temperatura dorită în salon.  Pregătirea prealabilă a motorului și bateriei permit mașinii să atingă un maxim dinamism și confort indiferent de temperatura din afara salonului. Graficul încărcărilor și pregătirilor prealabile poate fi stabilit prin sistemul de bord   InControl sau aplicația mobilă  Remote.Jaguar I-PACE va fi prezentat în emisie directă la 1 martie, 2018 , premiera globală va avea loc la   6 martie în cadrul Salonului Internațional Auto din Geneva.

2018-02-06T14:08:14+00:00 6 feb., 2018|Categorii: Știri|