Inspirate și elegante! Cadourile care surprind de Crăciun!

Home/Știri/Inspirate și elegante! Cadourile care surprind de Crăciun!

Inspirate și elegante! Cadourile care surprind de Crăciun!

În prag de sărbători, suferim cu toții de sindromul așteptării. Așteptăm să se petreacă ceva magic, de vis, care să ne facă să ne simțim mai împliniți. Sau poate că suntem în așteptarea momentului când vom despacheta cadourile primite de la cei dragi? Apropo, de cadouri… Voi ați pregătit deja lista cu darurile pe care le veți face celor dragi?

Dacă sunteți în pană de idei, iată câteva sugestii de la Viorica Cosmetic…

Cu siguranță, când dăruiești produse de îngrijire, chiar nu dai greș. Fie că dăruiești o cremă de mâini colegei de birou, o cremă anti-rid – soacrei, o mască de păr – celei mai bune prietene, la sigur le va face plăcere să le dai șanse în plus să arate și mai bine.

Iar ca să aibă cu adevărat greutate cadoul tău, dăruiește un set de cosmetice care include mai multe poziții de îngrijire. Primul argument în favoarea acestei alegeri – e un cadou elegant și memorabil, al doilea argument – e că îți aduce frumusețea la pachet.

Când vrei să impresionezi și ai și un mesaj cu subânțeles de transmis, e cazul să dăruiești un parfum select. E un cadou care va spune mai mult decât cuvintele. La Viorica Cosmetic găsești o gamă diversă de parfumuri pentru orice personalitate, pentru Ea și pentru El.

Și dacă uneori ideile nu se asociază, nu ai timp sau ai prea multe opțiuni și nu poți decide, un Card Cadou Viorica este soluția. Cardurile cadou pot fi dăruite oricui, nu dau greș niciodată și sunt mereu apreciate.

Acum, când ai cadourile perfecte, lasă-te în voia feeriei de Crăciun, împarte zâmbete, culege voie bună și dăruiește frumusețe de la Viorica Cosmetic. Și da! De cadoul tău avem grijă noi. Pentru că de sărbători, oferim reduceri consistente, premii garantate și promoții unice.

Și nu uita: cei dragi te așteaptă cu cadouri!

2017-12-28T12:33:49+00:00 28 dec., 2017|Categorii: Știri|