Geely deschide un nou centru de design la Milano

Home/Știri/Geely deschide un nou centru de design la Milano

Geely deschide un nou centru de design la Milano

Innovation Design Center GEELY în Italia va fi o locație cheie pentru activitățile de inovare și design ale mărcii, cu o puternică viziune internațională.

Milano, 30 ianuarie 2023 – Geely Group, care operează, printre altele, Volvo Cars, Polestar, Lotus, Lynk&Co., Smart, Proton, Geometry, Lotus și este cel mai mare acționar al Volvo AB și Daimler AG, are plăcerea de a anunța deschiderea Centrului pentru Inovare Geely Design în Italia, un nou centru de creativitate și design situat în centrul Milanoului. Centrul de design este în prezent în proces de recrutare a personalului și de organizare a tuturor aspectelor logistice.

Deschiderea unui centru european de design și inovare într-una dintre capitalele mondiale ale modei și designului a primit un sprijin puternic din partea conducerii companiei pentru a confirma rolul central al creativității în prezentul și viitorul mărcii.

Centrul de inovare Geely Design din Italia intenționează să devină un partener cheie al sediului Geely Auto Design din Shanghai și al altor centre de design din străinătate. Centrul de design, cu sediul în Milano, se va ocupa de programe de cercetare și dezvoltare pentru mașini concept și vehicule de serie și va fi un think tank pentru dezvoltarea ideilor de ultimă generație. Mai mult, misiunea Centrului de inovare în design Geely din Italia este, de asemenea, de a servi ca o forță cheie de design pentru proiectele ambițioase ale Grupului Geely, cercetarea pieței globale, strategia internațională de acces la global.

2023-01-31T16:37:43+00:00 31 ian., 2023|Categorii: Știri|