Divele Moldovei, premiate de „Viorica Cosmetic” în cadrul unui show de zile mari

Home/Press, Știri/Divele Moldovei, premiate de „Viorica Cosmetic” în cadrul unui show de zile mari

Divele Moldovei, premiate de „Viorica Cosmetic” în cadrul unui show de zile mari

Bloggerițele de top din țara noastră și-au dat întîlnire aseară, la premiile DIVA- (Digital Ifluencer Viorica Awards), organizate în premieră de cel mai mare producător de cosmetice din Moldova.

Deținătoare ale premiilor au devenit 28 de femei de succes, care știu cum să se facă remarcate în spațiul digital autohton, fie că vorbim de interprete, prezentatoare sau modele. În lisa premiantelor s-au regăsit Natalia Gordienko, Olia Tira, Lilu, Cristina Moldovanu, Ana Irina, Galina Tomaș, Sandra Dodon, Viorela Dimici.

„În acest început de toamnă frumos, «Viorica Cosmetic» are onoarea să le adune la un loc pe cele mai frumoase, cele mai influente și cele mai vizibile doamne din Moldova, femei care au un cuvînt de spus în spațiul digital și nu doar. Evenimentul «DIVA» este la o primă ediție, dar sperăm să devină o tradiție”, a relatat Tatiana Caraman, PR manager „Viorica Cosmetic”.

Amprenta rafinamentului și a eleganței s-a resimțit în fiecare detaliu al evenimentului marca „Viorica Cosmetic”, spun invitatele. De exemplu, fashionistele au avut ocazia să-și creeze propriul parfum sau sa testeze apa micelară vie din struguri și ioni de argint la un beauty bar pus la dispoziția oaspeților.

„Un eveniment organizat la cel mai înalt nivel, multe momente interesante, distracții pentru oaspeții prețioși. Este plăcut să primește cadouri, premii și nominalizări neobișnuite”, a mărturisit interpreta Natalia Gordienco.

„Ideea de a organiza un master-class unde fiecare invitat să-și creeze scrubul sau parfumul după bunul plac este foarte bună. Am rămas impresionată de modul în care a fost organizat totul”, a relatat modelul Viorela Dimici.

DIVA (Digital Ifluencer Viorica Awards) este un eveniment organizat în premieră de „Viorica Cosmetic” și are drept scop aducerea în vizor a celor mai influente femei din blogosfera moldovenească.

2018-10-10T15:59:20+00:00 10 oct., 2018|Categorii: Press, Știri|