Diaspora promovează produsele cosmetice moldovenești (FOTO)

Home/Știri/Diaspora promovează produsele cosmetice moldovenești (FOTO)

Diaspora promovează produsele cosmetice moldovenești (FOTO)

           Moldovenii, chiar și departe de casă, nu uită de origini și de calitatea produselor moldovenești, mai mult decât atât, aceștea promovează produsele autohtone la diverse evenimente și expoziții.

Un exemplu demn de urmat este și Carolina Vetrova care a prezentat produsele fabricii de cosmetice ”Viorica-Cosmetic” în cadrul celei de a VI-a Expoziții Internaționale de invenții și inovații ”N.G. Slaveanov” din orașul Voronej.

Potrivit consilierului prezidențial pentru relațiile cu diaspora, Cristina Buga, Carolina Vetrova este un exemplu demn de urmat, iar asta pentru că, pe lângă evenimentele culturale pe care le organizează, aceasta promovează producția și tehnologiile moldovenești peste hotare.

”Bravo, dna Carolina Vetrova, și felicitări pentru premiul mare obținut”, a scris Cristina Buga într-o postare pe pagina sa de Facebook.

BioR este o elaborare inovatoare brevetată de savanții Institutului de Microbiologie și Biotehnologie al Academiei de Științe a Moldovei, care reprezintă un preparat biologic complex obținut din spirulină prin aplicarea unor tehnologii biologice originale.

Grație compoziției sale unice, BioR este asimilat de organismul uman aproape în totalitate, fapt care permite amplificarea înzecită a acțiunii tuturor componentelor utile ale spirulinei!

BioR este un preparat cu adevărat fenomenal pentru cosmetologie, fapt care a permis specialiștilor Laboratorului Științific ”Viorica-Cosmetic”, în comun cu savanții Institutului de Microbiologie și Biotehnologie al Academiei de Științe a Moldovei, să creeze o gamă unică de produse cosmetice cu proprietăți antioxidante, regenerante, imunomodulatoare, antiinflamatoare.

2019-05-29T11:55:49+00:00 29 mai, 2019|Categorii: Știri|