Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca

Home/Evenimente, Press, Știri/Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca

Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca

Felicitări cordiale și sincere urări de bine pentru domnul Vasile Chirtoca,  Președintele  Companiei  DAAC Hermes.

Un strateg înnăscut, o persoană inteligentă, un neobosit militant pentru protecția mediului și modul sănătos de viață – așa îl cunoaște și îl respectă o țară întreagă.

Un manager de vocație, un conducător de excepție, un mare sufletist, un om de omenie – așa îl știu și îl apreciază angajații companiei DAAC, pe care o conduce cu mult har de  peste un sfert de secol.

Prin tot ce a făcut, prin tot ce face demonstrează  mereu perseverență, onestitate, inteligență și bonomie. Pune foarte multă substanţă spirituală în numeroasele sale activități – pe post de  Președinte al holdingului DAAC, de ales al poporului în Consiliul Municipal Chișinău, de  președinte al Federației de Box din Moldova… pretutindeni manifestă competență, hărnicie, devotament. Anume de aceea, vezi bine, unde pune el mâna, pune şi Dumnezeu mila…

Cu ocazia celor 60 de toamne, pe care le rotunjește, îi dorim  multă sănătate, succese remarcabile și fericire alături de cei dragi. Îi dorim să fie și în continuare la fel de energic și neobosit. Îi dorim noi realizări în atingerea scopurilor pe care și le propune. Îi dorim   să aibă mereu parte de bucuria grădinarului, care îşi vede roadele împlinite şi de satisfacţia arhitectului, care îşi vede zidirea înălţată spre cer. Dragostea şi respectul celor din jur  să-l  înconjoare zilnic pe parcursul multor ani și de acum încolo.

Cu sincere sentimente de considerație și respect,

întreaga familie DAAC

 

20 septembrie, 2018

2018-09-19T15:14:12+00:00 20 sept., 2018|Categorii: Evenimente, Press, Știri|