Сomplex imobiliar SOLARIS

Home/Imobile/Сomplex imobiliar SOLARIS
Сomplex imobiliar SOLARIS 2018-06-08T17:21:49+00:00

Project Description

În microraionul Sculeni al capitalei, pe Calea Ieşilor, 10, se afla noul complex imobiliar „SOLARIS”. Aria totală a suprafeţelor este de 12.000m.p. Deocamdată au fost puse în funcţiune primele două etaje din cele patru, de care dispune complexul imobiliar . La etajul întâi al complex imobiliar „SOLARIS” este amplasat cel mai mare supermarket al reţelei „FOURCHETTE”. Vizitatorii sunt aşteptaţi aici de surprize frumoase atât din punct de vedere al sortimentului de mărfuri, cât şi din cel al politicii de preţuri. Frumos, modern,comod şi, – lucru foarte important, – repede fiecare cumpărător îşi poate alege aici cele necesare: obiecte de uz casnic şi igienă personală, cărţi şi birotică, jucării, veselă, cadouri şi podoabe pentru pomul de crăciun.

Totuşi, cea mai mare parte a supermarketului este rezervată produselor alimentare. Diversitatea lor impresionează. Semifabricate culinare, produse de patiserie şi de cofetărie – toate preparate nemijlocit în incinta complexului comercial, un sortiment bogat de sucuri, lactate, produse din carne, peşte şi fructe de mare, precum şi legume şi fructe în stare proaspătă – de la cele obişnuite, moldoveneşti, până la cele exotice, aduse de peste mări şi ţări – toate de cea mai înaltă calitate şi în diverse ambalaje…
Etajul doi este ocupat de renumita reţea comercială «FoxMart», care oferă chişinăuienilor şi oaspeţilor capitalei întregul spectru al aparatelor electrocasnice, de la banalul fier de călcat sau cafetieră până la sofisticatele cinematografe de apartament, centre muzicale, frigidere şi tehnică video de ultimă generaţie.

La etajul trei sunt amplasate două saloane de mobilă – CASAREDO şi DOMINO – care propun cumpărătorilor mobilă pentru toate gusturile şi buzunarele.

Etajul patru – cel al distracţiilor – este ocupat de clubul BILIARD HALL.

0 м2
Suprafață de producție