Challenge: Mii de femei au renunțat la crema veche de dragului uneia de la Viorica-Cosmetic

Home/Știri/Challenge: Mii de femei au renunțat la crema veche de dragului uneia de la Viorica-Cosmetic

Challenge: Mii de femei au renunțat la crema veche de dragului uneia de la Viorica-Cosmetic

Cel mai mare producător de cosmetice din Republica Moldova ”Viorica-Cosmetic” îndeamnă pe toți cei care vin la expoziția Beauty Exhibition de la Moldexpo să participa la un challenge-ului – “Schimbă crema veche pe crema VioricaVie Nutritiva.

Vizitatorilor expoziției li se oferă posibilitatea să schimbe o cremă veche pe una din cea mai nouă gamă de creme marca ”Viorica”.

Potrivit Lilianei Tatarciuc, Sef sectia PR si Reclama la ”Viorica-Cosmetic”, pînă în prezent la challenge au participat peste o mie de vizitatori, mai mult decît atît unii au cumpărat creme ale altor producători și le-au schimbat pe una din gama nouă a companiei.

”Mai mult de o mie de vizitatori ai expoziției Beauty au adus la schimb crema sa. De notat faptul că vizitatorii standului Viorica au rămas surprinși de calitatea produsului nou, mulți dintre aceștia au adus chiar și creme ale brandurilor renuminte precum – Dior sau Caudalie. Curios este faptul că unii au cumpărat creme ale altor producători și au hotărît să le schimbe pe una din gama nouă a Viorica”, a spus Liliana.

Expoziția Beauty Exhibition este deschisă pînă pe 1 martie, iar toți doritorii de a participa la challenge-ului – “Schimbă crema veche pe crema VioricaVie Nutritiva, sînt așteptați în Pavilionul 2 al Modexpo, la standul Viorica-Cosmetic, de la orele 12.00 pînă la 16.00 ca să participați.

 

2020-03-09T14:48:54+00:00 9 mart., 2020|Categorii: Știri|