A doua viață: bateriile Jaguar I-PACE uzate alimentează depozitare de energie

Home/Știri/A doua viață: bateriile Jaguar I-PACE uzate alimentează depozitare de energie

A doua viață: bateriile Jaguar I-PACE uzate alimentează depozitare de energie

Echipa de ingineri Jaguar a lucrat cu Pramac pentru a dezvolta un pachet de baterii alimentat de baterii Jaguar I-PACE uzate de la prototipuri și vehicule de testare.

  • Jaguar alimentează acumulatorul: Sistemul mobil de stocare a energiei (ESS) pentru bateriile Pramac, dezvoltat folosind baterii Jaguar I-PACE uzate
  • Utilizarea energiei electrice regenerabile: ESS este încărcat cu panouri solare.
  • Tehnologie dovedită pentru echipa de curse: Jaguar TCS Racing a pus dispozitivul la încercare înainte de Campionatul Mondial de Formula E ABB FIA din 2022, demonstrând transferul ciclic de tehnologie de la cursă la drum la cursă.
  • Ecologice și eficiente: bateriile Jaguar I-PACE sunt potrivite pentru a doua și a treia viață datorită tehnologiei avansate.

Denumită Off Grid Battery Energy Storage System (ESS), tehnologia Pramac, care utilizează celule litiu-ion de la bateriile Jaguar I-PACE, oferă energie acolo unde accesul la rețea este limitat. limitat sau nu este disponibil.

Pentru a-și demonstra capacitățile, dispozitivul a ajutat Jaguar TCS Racing să se pregătească pentru Campionatul Mondial de Formula E ABB FIA din 2022 în timpul testelor din Marea Britanie și Spania, unde a fost folosit pentru a rula echipamentele avansate de diagnosticare ale echipei care analizează performanța mașinilor de curse pe pistă și pentru alimentarea cu energie auxiliară a garajului Jaguar.

Testarea și validarea Off Grid BatteryESS de către Jaguar TCS Racing este o demonstrație a transferului ciclic de tehnologie. Experience Jaguar TCS Racing a raportat anterior o actualizare software over-the-air (SOTA) pentru clienții I-PACE, care a oferit o creștere a autonomiei reale la 20 km, iar acum alte utilizări ale bateriei Off Grid ESS.

2022-05-18T10:20:53+00:00 18 mai, 2022|Categorii: Știri|