Pentru Jamie Oliver, Land Rover Discovery a devenit o bucătărie pe roți

Home/Știri/Pentru Jamie Oliver, Land Rover Discovery a devenit o bucătărie pe roți

Pentru Jamie Oliver, Land Rover Discovery a devenit o bucătărie pe roți

Vedeta TV și master-șeful Jamie Oliver, împreună cu compania Jaguar Land Rover au creau o bucătărie pe roți unică,  pentru a sublinia caracterul universal al unui   Land Rover Discovery de generația cinci.  Automobilul echipat expres pentru  celebrul bucătar,  include un aparat multifierbător, un grătar, un aparat pentru prepararea înghețatei, un dozator pentru uleiul de măsline și chiar o mașină de bătut untul, care poate fi utilizată în timpul călătoriei.

Echipa Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) l-a ajutat pe  vechiul admirator și client al companiei Land Rover  Jamie Oliver să-și realizeze visul.  Rezultatul a fost unul   – este unicul, în lume,  Discovery cu un prăjitor de pâine montat  în consola centrală, și un grătar rotativ care funcționează alimentat de motor.  Printre alte funcții originale  – un aparat multifierbător, plasat lângă motor,  un aparat pentru gătit paste, un aragaz  și un blat  culisant. În regiunea geamurilor/spate  există un mic strat pentru ierburi proaspete și un suport pentru condimente.

Jamie Oliver: «Am lansat pentru Land Rover o provocare nemaiauzită   – o bucătărie unic-ă pe roți.  Înțeleg, că  din start am cerut mult, însă ceea ce au făcut într-un final m-a uimit! Nu credeam că vor putea instala un multifierbător lângă motor, sau dozatorul pentru ulei de măsline în portbagaj, dar ei au făcut-o! În rezultat, a apărut un   Discovery uimitor, făcut expres pentru mine și familia mea –  cu toții am fost încântați. Această creație unică înseamnă, că vom putea plasa călătoriile culinare la un nivel absolut nou  !».

Echipa SVO este mândră că poate face imposibilul, de aceea a fost bucuroasă să contribuie la realizarea visurilor lui Jamie.

David Fairbairn, director proiecte speciale SVO: «Echipa noastră nu și-a imaginat că vre-o dată  va trebui să învețe automobilul să bată untul cu ajutorul roților, colaborarea cu Jamie a fost foarte veselă. El și-a dorit mult să extindă hotarele   posibilităților acestui automobil universal, și noi ne-am lăsat provocați cu bucurie.

Discovery permite proprietarilor să transforme fiecare zi într-o aventură interesantă, iar acest automobil unic îi va oferi lui Jamie și familiei lui posibilitatea să gătească oriunde mâncăruri perfecte.  Echipa proiectelor speciale a fost  formată în cadrul  SVO, pentru a satisface chiar și cele mai năstrușnice idei  ale clienților, așa că noi putem crea automobile care corespund întocmai stilului lor de viață».

Discovery universal, cu șapte locuri, volumul portbagajului până la 2500 litri și numeroase compartimente pentru păstrare, este automobilul ideal pentru felurite  îmbunătățiri. Spațiul  enorm din interior a permis instalarea unui lavoar din aluminiu, un televizor cu ecran plat și un blat culisant de bucătărie, care se poate extinde până la dimensiunile unei mese obișnuite.   Suplimenta, echipa SVO a adăugat o cutie pentru condimente cu piuă și pisălog și un grătar marca Land Rover.

Jamie va relata despre noua experiență culinară pe canalul său  Food Tube. Pe parcursul a trei serii el va împărtăși telespectatorilor istoria creării irepetabilului   Discovery și va arăta cum gătește acolo împreună cu familia sa.  Episodul 1 va fa transmis în emisie directă la 5 octombrie, el poate fi vizionat la adresa  : https://www.youtube.com/user/JamieOliver

2017-10-09T12:50:30+00:00 9 oct., 2017|Categorii: Știri|